Orta konsol tuş değişimi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drcoach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Orta konsol tuş değişimi ?

İnternette bu tuşu ararken aklıma çok daha güzel bir fikir geldi: Aslında buraya cok güzel bir "Engine Start" tuşu yapılır ama bu ise ciddi kafa patlatacak bu işlerden anlayan birisi lazım. Başka markalarda benzer orneklerini gördüm, cok güzel uygulamalar var.

Bende bu konuyu görünce oraya arka taraftaki kedi gözlerine led yapılırsa onun açma kapama tuşu yapılabilir diye düşündüm.  :)

Tabi bunun içinde sağlam işçilik, güvenilir ve araçlarımız hakkında bilgili bir usta eli gerekli.

yada cuotout egzos olan arkadaşlar on/off işlevini burdan yapsalar nede güzel olur :)

sahinakpul link' Alıntı:
yada cuotout egzos olan arkadaşlar on/off işlevini burdan yapsalar nede güzel olur :)

Oda süper olurdu şahin ama polislerin dikkatini çekmesin o düğme, aman dikkat.  :)

MeRt link' Alıntı:
Bende bu konuyu görünce oraya arka taraftaki kedi gözlerine led yapılırsa onun açma kapama tuşu yapılabilir diye düşündüm.  :)

Tabi bunun içinde sağlam işçilik, güvenilir ve araçlarımız hakkında bilgili bir usta eli gerekli.

bu ledler hep açık kalsa problem mi oluyor acaba

O tuş, garajın uzaktan kumandalı kapısının kumandasındaki tuşun işini görse harika olurdu :) her seferinde arabanın içinde kumanda aramaktan bıktım. Bas açılsın :) Tabi garaj değişirse tuşu da değiştirmek lazım sanırım :) Ama yine de çok işime yarardı. Var mı bu tuş yerine basılabilen bişey bulabilen arkadaş ?

Geri