Orta Segmentte Orta Fiyatta..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce? Aynı Fiyata hangisi alınır? NEDEN?

• Kullanılan toplam oy
    65
147deki estetik, motor sesi, hızlanma, yol tutuş golfte yok ben onun için 147 dedim..

Alfa Romeo 147 1.6 ---> satışı zor, yakıtı 1.6 benzinliler için ort. üstü
Ford Focus 1.6 ---> malzeme kalitesi kötü, yakıtı 1.6 benzinliler için ort. üstü
Peugeot 307 ---> malzeme kalitesi kötü, teneke

Maden kardeşim.Aradığın ne ? kaç yıl bineceksin ?
Gözemi hitap etsin , kulağa mı ? Yoksa Golf misali heryerde değerinde bozdurabileceğin cebinde bir akçe mi ?

Çok tarafsızım dimi :)

Alfa Romeo 147 1.6 ---> satışı zor, yakıtı 1.6 benzinliler için ort. üstü
Ford Focus 1.6 ---> malzeme kalitesi kötü, yakıtı 1.6 benzinliler için ort. üstü
Peugeot 307 ---> malzeme kalitesi kötü, teneke

aynen katılıyorum.. peugeot uzun ömürlü bir araç değil..bir süre sonra dökülüyor tipik fransız...
ford---bir albenisi yok şirket arabası veya kiralık araç aklıma geliyor gördüğümde.. ama hb olursa bişeyler yapıldığında hoş olur..
147---2.elde problem olabilir

golf ıv çok yönlü bir araç 4ü arasında Alman olması yeterli temiz bir araç bulundugunda..

Tabikide golf 4 kalite , görünüm herşeyiyle bir numara , ben 2 yıldır kullanıyorum adamı kendisine bağımlı yapıyor , başka araçtan zevk alamıyorsunuz , golfüme talip 5 kişi var şu an ikinci eli süper bir araç ama satan kim.

İbrahim iyi şenlendiriyosun ortalığı bu aralar :)

147 dedim ben de, neticede satmak için değil binmek için alınacak, 2. eli düşük de olsa alırken de o düşük piyasadan alındığı için satışın da aynı piyasayla yapılacağını düşünebiliriz.
azcık çok yakıyomuş diyolar ama içlerinde şeklen en güzeli o
golf de güzel olsa da 5 yaş atıyo arada.
focusla peco'ya 0 da olsa bakmam :rolleyes: pejonun tipine kılım, focus'ta şirketin araçları kullanıyorum k..ım başım ağrıyo 2 saat yola gidince. rahat değil.

bence de golf..her türlü..satışta zorluk çıkarmaz..kaliteli...147 çok şık ama satmaya kalkarsan ne olur bilinmez..

bilmiyorum ama focusu tercih ederdim gibime geliyo

golf ama 1.8 highline olursa..:)
spor koltuk+dijital klima varsa sunroof..

Geri