Orta susturucu iptali

cyber_serseri

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.Aracıma kat iptali ve orta susturucu iptali yapıp 46mm borudan 52mm boru çapına çıkarıp sebring marka son susturucuya bağlamak istiyorum.Fikirlerinizi almak isstedim sizce sonuç ne olur. :)

yakıtın felaket artar

Egzos emisyon değerleri değişir.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama 100km de 1lt artar diyorlar.Ayrıca aracım 200,000km ye geldi katalitik konvektör 75000km de dolar işlevini kaybeder dediler.Sizce bunlar doğrumu??

Aracım 145.000 km de, şu an için katalitik konvektörde dolma diye bir şey yok.

gaza gelip basarsan 1 lt den fazlada yakar.konvertör 80.000 civarında genelde dizel araçta dolar benzinlide biraz daha uzun kullandığın yakıtlada alakalı

Muayeneden geçemezsin.

ilk 2 hafta hoş gelir sonra arabanı bağlarlar sonra ceza versin bide muayneye sokrsın gene eskisine dönersin

alt devirler cansızlaşır sıkıştırman düşer bence sadece headers yeterli 94 corsa gsi ların headersını uydurabilirsin sanırım arabana en mantıklı çözüm olur... illa orta susturucu gidicekse en azından orta susturucu yerine daha ufak bir spor susturucu takabilirsin bunun dışında yok illa düz boru olucaksa yeni moda düz borunun ucuna orjinal son susturcuyu takıyorlar polis baktığında orjinal egsoz ucunu görünce bişey demiyor büyük ihtimal...

Son düzenleme:
atmosferik motorlarda back pressure dusecegi icin tuker in dedigi gibi alt devirler cansizlasir... orta susturucuyu iptal edip orjinal ile ayni kalinlikta duz boru yaptirabilirsiniz...

Geri