Ynt: Osram Night Breaker Unlimited H7 vs Orjinal H7
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NB Plus ın acısı daha güzel görünüyor hemde xenon tadındadanger link' Alıntı:Montajını siz mi yaptınız ? Uzun zamandır almak istediğim bir ürün, güle güle kullanın. Ne kadar gerçek bir fotograf bilmiyorum internette bulduğum bir görsel.
Farlar göz almıyor. Ayarını sürekli en altta tutuyorumburakkarsli link' Alıntı:Bu durumda Osram Night Breaker Unlimited H7 alıp gündüz farlarımı da beyaza çevirdiğim anda güzel bir sonuç alabilirim gibime geliyor. Muayene kısmını da atlattığımız için 2 sene rahatlıkla böyle gezilebilir.
Yağmurlu havalarda çok sıkıntı yaratır mı peki bu ampüller? Bir de mercek olmadan bunları kullanmak karşıdakinde sıkıntı yaratmaz mı? Konu hakkında zerre bilgim yok, bir şeyler önerin/anlatın da yapayım ben de. Sıkıntı bastı bu aralar beni, bir şeyler yapmam lazım
burakkarsli link' Alıntı:Bu durumda Osram Night Breaker Unlimited H7 alıp gündüz farlarımı da beyaza çevirdiğim anda güzel bir sonuç alabilirim gibime geliyor. Muayene kısmını da atlattığımız için 2 sene rahatlıkla böyle gezilebilir.
Yağmurlu havalarda çok sıkıntı yaratır mı peki bu ampüller? Bir de mercek olmadan bunları kullanmak karşıdakinde sıkıntı yaratmaz mı? Konu hakkında zerre bilgim yok, bir şeyler önerin/anlatın da yapayım ben de. Sıkıntı bastı bu aralar beni, bir şeyler yapmam lazım
mücahit hocam bende tam aksine en yukarda tutuyorum (ampuller orjinal sari) öyle iken aydinlatmasindan hic memnun degilim insallah tavsiyeniz uzerine bu dertten kurtulacagimmucahitduran link' Alıntı:Farlar göz almıyor. Ayarını sürekli en altta tutuyorum
İnşAllah hocamEmrah64 link' Alıntı:mücahit hocam bende tam aksine en yukarda tutuyorum (ampuller orjinal sari) öyle iken aydinlatmasindan hic memnun degilim insallah tavsiyeniz uzerine bu dertten kurtulacagim