arkadaşlar bende uzun zamandır navigasyon kullanan artık bu navi olayıyla baya butunleşmiş biri olarak nerdeyse tüm navigasyon programlarını denedim(Tom-Tom-navturk-i-go-destinator-navigo vb...) suanda bunların en iyisi ve en gunceli i-go dur. igo nun kullandıgı harita 07.2007 tarihlidir ankara ,samsun, ve bursada sehir içinde denedim hiç şasırmadı su ana kadar. Ankarada yeni yapılan kuğulu park kavşagı da bu haritada vardır, nekedar guncel oldugunu burdan anlaya bilirsiniz. Diğer tum programlarıon haritaları daha eski tarihli oldugundan tavsiye etmem. Bide navturkun adı çok geçmiş forumda benden size tavsiye ben yandım siz yanmayın seklinde gelsin ilk cahilliğimle para verip aldıgım o programı su an sildim bukadarını soyliyim.
bide en güzel navigasyon buyuk ve dokunmatik ekranda yapılabiliyor bence o yuzden navigasyon kullanmak isteyenler windows mobile kullanan bi cep bilgisayarı (200 ytl civarına çok rahat bulunur) bun yanına gps mause(100-150 ytl) ve tabiki navigasyon programı (isteyen olursa tum program ve haritalar var Beleş

) kolaygelsin.....