oto üzerinden kağıt bantları sökme (Sökememe) ?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kosla halı ve döşeme ürünlerinden başka aklıma birşey gelmiyor :)
 
Benim aracıma süt döküldü bagajda .geç farkettik ve kötü kokuyor yarcımcı olabılırmısınız

İçinizi karartmak gibi olmasın ama bence o acayip pis kokudan kurtulmanın tek çaresi bagaj halısının yenilenmesi. Birkaç sene önce bir arkadaşımın başına da aynı şey gelmişti, ne yaptıysa o kokudan kurtulamadı, gitti bagaj halısını yeniledi.
 
yapışkan bandı tiner çıkarır. ben plakalarımı çift taraflı bant ile yapıştırmıştım.sonra sökemedim.yıkamacıya götürdüm tinele iyice sildi.halloldu.
 
Benim aracıma süt döküldü bagajda .geç farkettik ve kötü kokuyor yarcımcı olabılırmısınız

Savaş abiye katılıyorum, süt ürünleri kaçağı hakikaten çok keyif kaçırıyor bagajda. En güzeli yeni bir döşeme.
 
süt ve yoğurt kokusu için 1 2 paket vanilya alıp dökülme olan yere dökün bir süre beklettikten sonra süpürün koku kalmaz
 
Benzin veya mazot ile çıkarabilirsin.

tiner selülozikmiş kullanamadım. dün gaz alırken petrol ofisinden mazot denedim oda çıkarmadı. baya araba ile bütünleşmiş. gaz yağı deneyeceğim şimdi.

ama nerde bulunur?
 
Eger sıcak altında cok bekledı ıse Gaz yagı cıkartıyor daha dun cıkarttım baska bırsey cıkartmıyor

benzın
tıner
mazot
pasta(bu biraz cıkartıyor)
hepsı denendı
 
gaz yağı nereden bulurum? nası bişi bu ya?
 
Gaz yağı eski lambaların içinde kullanılırdı gemici feneri gibi.Hırdavat satan yerlere sorun isterseniz.
 
sıcak su benzin mazot kolaylıkla çıkartıo :)
 
Geri
Üst