OToBiYOGRAFiM (COrsa&PasSaT)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakuzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tam öğle arasında roman okuyomus gibi oldum gerçekten güzel resimler. yeni aracınızla da inş. böyle mutlu olursunuz kazasız belasız sürüşler.Ha bu arada opeli sattım diye buraları bırakmayın sakın :D ilerde opel alırsanız yeniden bi otobiyografim konusu daha beklıyoruz :D

valla ne yalan söylım ısayfa açıldı resımler açılmadı:Dacaba baksammı dedım bi baktım kendımı kaptırmısım hepsının tek tek açılmasını bekledım son resme kadar baktım:Dgercekten guzel olmus:

Yeni aracınız hayırlı olsun, güzel bir üslupla sıkılmadan okudum.Hiç gidip görmediğim diyarlarda biraz bilgimiz oldu sayenizde.Fakat fark ettim ki fotoları ya hep güzel yollarda çekmişsiniz ya da doğunun yolları bu kadar güzel mi?Asfaşt kalitesi tüm yollarda gayet güzel görünüyor.Bizim buralara hiç benzemiyor.
Paylaşımın devamı gelirse kendi adıma sevinirim...

Yeni aracınız hayırlı olsun, güzel bir üslupla sıkılmadan okudum.Hiç gidip görmediğim diyarlarda biraz bilgimiz oldu sayenizde.Fakat fark ettim ki fotoları ya hep güzel yollarda çekmişsiniz ya da doğunun yolları bu kadar güzel mi?Asfaşt kalitesi tüm yollarda gayet güzel görünüyor.Bizim buralara hiç benzemiyor.
Paylaşımın devamı gelirse kendi adıma sevinirim...

teşekkürler.. aslında çok kötü yollarda var ama çoğu düzgün yollar. özellikle büyük şehirlerin (diyarbakır-urfa-batman-van vb) etraf yolları oldukça güzel, sorunlu olan pek çok yolda şuanda yapılıyor. mesela siirt-bitlis arası şuanda inşa halinde, yine tatvan-van arası, van-hakkari arasında bazı yollar inşa ediliyor. oldukça büyük yatırımlar var yani.

Geri