fark ediyormiki resmi bilgilerde emisyon değerleri var tüm dizellerin ben partikül salınım değeri diye bir şey görmedim neticede avrupada o emisyon değeri üstünden vergilendirme yapılıyor türkyiedede öyle yapılıcakdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fark ediyormiki resmi bilgilerde emisyon değerleri var tüm dizellerin ben partikül salınım değeri diye bir şey görmedim neticede avrupada o emisyon değeri üstünden vergilendirme yapılıyor türkyiedede öyle yapılıcakdır.
en başda offroadcular hepsi araçlarını ıskartaya çıkartır herhalde yani plakasını düşürürler trafikden yoksa baş edemezler hepsinin dizel olsun benzinli olsun motorları hem çok eski hem yüksek hacimli..
şu yasa bir çıksında görelim neymiş benim tahminim pick up tarzı araçlarda emisyon uygulamazlar yada çok az uygularlar çünkü malum çiftçi iş ticari amaçlı çok kullanan var birde o tip araçların hybrid yada elektrikliside yok benzinlisi bile çok az hatta kalmadı gibi bir şey benzinli pick up üreten firma yok sanırsam .. vergi ucuz olucağı için milletde açık kapı orayı görüp o tip araçların satışında artış olabilir zaten pick up larda artık binek gibi oldu binek bir araçdaki bütün lüks konfor donanım ekipman her şey var..
Dizel araçlarda CO2 salınımına değil partikül salınımına bakılıyor beyler, yanlış bilgilendirmeyin