Otokolik Fest '09 İzmir Buluşması..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pazar akşam üzeri biraz uğradım ama pek memnun edici değildi.konsere kalamadım ama yarışlar ve standlar amatörce geldi,ayrıca ücretsiz olmasına rağmen rağbet pek yoktu.

gercekten bende cok eglendım c.tsı aksama kalamasakta sabhtan ve pazar gunu tum gun eglncelıydı..saolsun yalcın abı ılgılendı cok bızımle..tekrarının olması dılegıyle...seneye inş bızımde bı otokolık fest' te daha guzel eglenceler yaparız kendı sıtemız adına da =)

Bu sene ilkti bazı aksaklıkların olması doğal en büyük problem reklamdı..Gerisi hallolur ben İzmir adına sevındım bu tarz bır organızasyona.Eğer diğer sektörlerde olduğu gibi olursa bir kaç seneye b organızasyonlar cok farklı yere gelir eminim ki...

arkadaşlar asıl ben sizlere çok çok teşekkürler ediyorum saolun varolun bu sizin inceliğiniz sizler de mükemmel insanlarsınız bir kez daha teşekkürler hepinize
ha bu arada ewet her zaman ilkler de aksamalar olur ama işallah seneye daha mükemmelini yaparız saygılar sevgiler bizden
bu arada daha çok gelicem ben izmire 5 sen oldu gelmeyeli bi hafta sonuda başka yerlere kaçmak üzere diyorum

Kaçmazmıyız Yalcın abııı bız metınle yaptık plan konustuk tatıl muhabbetıne..Senınde fıkırlerını alır ona göre sekıllendırırız :D

sen şimdiden ordan bi yazlık çeşme civarlarında 1 haftalık bakmaya başla o zaman :) eşyalı sizin geçen sene tuttuğunuzdan bahsetmiştinya

Tamamdır mesaj alınmıstır :D

Eee fotograflar ne oldu?

face seni niye bulamadm ben yalçın abi :D

Geri