- Konuyu Başlatan
Ynt: otomatik buğu çözme sisteminin devreye girmesi
havalarda bir soğuk olmuyor ki burada adam akıllı deneyim.
havalarda bir soğuk olmuyor ki burada adam akıllı deneyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ecelnico link' Alıntı:havalarda bir soğuk olmuyor ki burada adam akıllı deneyim.
Yanlış bir anlaşılma olmasın diye yazma isteği duydum ama otomatik buğu gidericiyi test ettiğimi hatırlamıyorum. Sadece şunu tecrübe ettim. Arka cam rezistansının sıcaklığa bağlı olarak çalışması ile ilgili DH'da bir konu dönmüştü. 3 derece ve altında devreye giriyor diye konuşulmuştu. Ben 4derecede'de rezistansın devreye girdiğini söylemiştim.drwaverunner link' Alıntı:[quote author=avukatakın link=topic=113.msg1196#msg1196 date=1294510525]
ben dr.wawerunner ile görüştüm aracın ilk çalışma anında sıcaklık 3 (ya da olabilir ) derecenin altında ise otomatik devreye giriyormuş sıcaklık araç ilk çalıştığında 3 derecenin üstünde ise sonradan düşse bile girmiyormuş
Sağ aynalarımızda rezistans yok diye biliyorum. Sadece sol aynada var diye biliyorum. O yüzden soldakinin daha çabuk olması gerek miyor mu?bahadirusta link' Alıntı:bende 4 c inin altındaki sıcaklıklarda otomatik olarak arka camdaki ısıtma açılıyor ve aynalarla beraber (sağ ayna her zaman sola göre daha çabuk temizleniyor nedense) arka camdaki buzlar çözülüyor fakat uzun bir sürede devreden çıkmıyor bazen ben elle kapatıyorum rockk