Otomatik Cam Calismiyor

Evet Kol Mol SikiŞmasin Dİye Adamlar Vectra A Ya KoymuŞlar SikiŞma Sİstemİnİ Helal Be...........geÇen Mİtsubİshİ Prestİj ŞÖfÖrunun Bİrİ Kafayi Cama SikiŞtirmiŞ ÖlmÜŞ. Opele Tebrİkler..
Bİzİm Gt Nİn De Camlari ÇaliŞmiyodu Cam Motoru Taktik Çlkma 40 A Mi Ne Aldik Tanesİnİ.Şİmdİ SÜper

Arkadaslar bugün servisle görüstüm.Eger camlari kumandadan otomatok kapanmasini istiyorsaniz arabanin beyin programini degistirtmeniz gerekiyor.Bu nasil oluyor
Mesela 1 Corsaniz var.(Orjinal kumandali ve soför kapisindan anahtari saga cevirdiginizde camlariniz kapaniyorsa)
Arabanin programini komple Astra yapiyorlar.(ama burada kanunen yasakmis)
Islem bu kadar.Servisteki adam bu bizzat denemis ve yapmis.ama yasak oldugu icin geri degistirmis.Bunu isteyen arkadaslar bunu servislerine bi sorsun.

Ayrica hiz sabitleyiciyide taktirdim (99,15 EU).Süper bisey ayaklar serbest.

zafim2002' Alıntı:
Mesela 1 Corsaniz var.(Orjinal kumandali ve soför kapisindan anahtari saga cevirdiginizde camlariniz kapaniyorsa)
İyi de bende 2004 Astra Njoy var mesela benim o programı değiştirmem mi gerekiyo ? :eek:

Bana sevisin söyledigi bu.Sanirim programi degistirmen gerekiyor.Serviste tanidigin varsa bi denettir.

Yetkili mi özel servis mi yapar bu işi ?

Eger kanunen yasaksa özel serviste denettir.Yetkili sérvisin yapacagini tahmin etmiyorum...

zafim2002' Alıntı:
Arkadaslar bugün servisle görüstüm.Eger camlari kumandadan otomatok kapanmasini istiyorsaniz arabanin beyin programini degistirtmeniz gerekiyor.Bu nasil oluyor
Islem bu kadar.Servisteki adam bu bizzat denemis ve yapmis.ama yasak oldugu icin geri degistirmis.Bunu isteyen arkadaslar bunu servislerine bi sorsun.

Ayrica hiz sabitleyiciyide taktirdim (99,15 EU).Süper bisey ayaklar serbest.

Yok öle bişiy. Bende opel 1.6 gl var. anahtarı sağa doğru sürekli tuttuğum zaman camlar kapanıyordu ama kumandaya bastığımda camlar kapanmıyordu. Sanayide bi elektrikçi vardı. Debriyaj pedalının solunda (içerden) kapı hizasında bir kısım vardı ordan kapağı açtı bi kaç kabloyu bağladı ve camlaroım otomatik oldu

Benim anlamadıım; benim arabayla birebir aynı olan arkadaşımın arabasında kapıları kilitleyince (kumandadan, anahtarla yada kapı içi düğmeye basarak farketmiyor) camlar otomatik kapanıyor, benim araçta yok servise sordum böyle bir özelliğin bulunmadığını idda etti, aynı seri arabalarda da farklılıklar mı oluyor acaba...

Geri