otomatik cdx

onu alacağıma buna bakarım ama bunda da check yazıyor :D ben aracımı alırken o yazıyı önemsemedim bana 400 tl den fazlaya mal oldu.xenon far seviyelendirme sensörleri.o yüzden check yazısı benden uzak dursun mümkünse

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ki-bin-de-degisen-ve-boya-yok-105020953/detay

abavvwww bu güzelmiş hakketen haaa.. içi falan şahane görünüyor..check yazısına bakılmalı tabi ama çoğunlukla ufak tefek şeylerde çıkıyor..bendekinde sürekli yanar ya cam suyu yada ufak ampül patlamış oluyordu..

13 senede 32.000 km yol yapan bir araca 3 ay evvel ne diye LPG takılır ki? 3 ay evvel (kasım ayı itibarıyla) de tekerlekler yenilendiğine göre demek ki aracın şimdiki sahibi aracı ilk sahibinden uygun bir fiyata almış, kafasına göre gereken satış düzenlemelerini yapıp vitrine çıkarmış :(.

evet o 32 bindeki araba güzel fakat aracı komple boyatmak gerek cünkü benim sattığım arabada aynı renkti güneş yanıkları oluştu tavanı boyatmıştım bu sebepten bunun ön kaput arka bagaj kapagı tavan güneş yanıgı olmaya baslamıs ve belli bi zaman sonra göze carpıyor yıkatıyorsunuz tmizliyorsunuz araba parlamıyor insan cok sinir oluyor sırf parlasın diye boyatmıştım ben :) 115 bindeki otomatik aractada check yazısı var dediği için arkadaş içime şüphe düştü acıkcası ama hala bakıyorum hoşuma gitti çünkü bütcem maksimum bi cdx için 22 bin lira bi arac daha buldum dolu bir arbaya benziyor yorumlarınız benimö için önemli ;) http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...g-ruhsata-isli-127.645-km-de-115157379/detay/

sen o araca takılmışsın belli.Allah utandırmasın o zaman.tech 2 ye bağlat.vectrada adam gibi anlayan birisine göster arabayı

"ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM Kİ,ARACIM BU SİTEDE YER ALAN MODELLERİNİN İÇİNDE Kİ, TEK FULL + FULL ARACTIR !!!"

Çok iddialı bir mesaj olmuş, CDX lerin standart donanımı bellidir, ilanda da ekstra bir şeylerden bahsedilmediğine göre aracı iyice merak etmeye başladım, acaba araç özel üretim falan mı?

"ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM Kİ,ARACIM BU SİTEDE YER ALAN MODELLERİNİN İÇİNDE Kİ, TEK FULL + FULL ARACTIR !!!"

Çok iddialı bir mesaj olmuş, CDX lerin standart donanımı bellidir, ilanda da ekstra bir şeylerden bahsedilmediğine göre aracı iyice merak etmeye başladım, acaba araç özel üretim falan mı?

abi olsam ben full+full olurum :D sunoof u da taktıracaklar bana en sonunda :D

yüksek değilmi fiyat ??

Geri