Bugün Polat abiyle beraber araba pazarındaydık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar, otoatim vites arabada du yolda viteste iken hafif hafif araba giderdi. artık viteste iken durduktan sonra araba kendi kendine gitmiyor. ancak hafif gaza dokununca gitmeye baslıyor sorun ne olabilir
Arefe gününüz mübarek olsun. Nasılsınız arkadaşlar?
Selam Arkadaşlar;
1 ay önce Corsa Enjoy 111 1.4 otomatik aldım gereçekten otomatik arabanın keyfi bir başka oluyor. Özellikle bunun farkını 10 dklık yolu 45 dakikada gidince daha iyi anladım. Kick Downda ayrı bir zevk tabiki insanın araba sollayısı geliyor, önceki mesajlarda sport mode olayından bahsedilmiş ama benim araçta S şeklinde bir seçenek yok sanırım aracın sport modu bulunmuyor.
Bugün Polat abiyle beraber araba pazarındaydık
evet güzel bir gündü. çok güzel ev sahipliği yaptı hakkını yiyemem. elbet bizde ev sahibi oluruz.
İNTİKAMIM KÖTÜ OLUCAK.
genelde balatadan yapar. tamir takımı değişmesiyle düzelir. biraz masraflıdır, işçilikle beraber 600-700 tutması lazım. yağ olarak dexton 2 koydurmayı unutma. 3 koymak isteyebilirler sen 2 koydur.
aracın eskiye göre yavaş gidiyor gibine geliyormu. özellikle belli viteslerde. yani mesela 1.vitesde eskiden daha seriydi şimdi değil gibi.
geçen kışda aynı olay oldumu. yanlış yağdan dolayı yapabilir, önce yağın zamanına/doğruluğuna ve filtrenin durumuna bakmak lazım.