el freni donmuş sanırım, yavaş yavaş çekmeme rağmen arkadan takır tukur sesler geldi bende bıraktım yarın şehirdışına çıkacak araba, gider ayak sorun çıkartmayım dedim
çorum ayazında normaldir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
el freni donmuş sanırım, yavaş yavaş çekmeme rağmen arkadan takır tukur sesler geldi bende bıraktım yarın şehirdışına çıkacak araba, gider ayak sorun çıkartmayım dedim
hem manuelci hem fordcusun ama jantlar güzel.
İyiyiz Allahaşükür Sen Nasılsın ?Cemiyetimin güzel insanları merhabalar.Evde misafir olmasına binaen netle pek fazla haşır neşir değilim.Yanlızca işyerinde kaçamak girişler yapıyorum.okuyucum genelde Nasılsınız inşallah_?
Polat abi ısıtma müşürü hala aynı misafirler gitsin icabına bakacağım artık az önce babam arıyo üsküdar dan gene lpg ye geçmiyor 50 tl lik benzin alsam gelir mi_? dedi bende çeyrek depodan fazla war rahat rahat gelirsin benzin alacağına gel 20 tl üstüne koy değiştir parçayı dedim
Cemiyetimin güzel insanları merhabalar.Evde misafir olmasına binaen netle pek fazla haşır neşir değilim.Yanlızca işyerinde kaçamak girişler yapıyorum.okuyucum genelde Nasılsınız inşallah_?
Polat abi ısıtma müşürü hala aynı misafirler gitsin icabına bakacağım artık az önce babam arıyo üsküdar dan gene lpg ye geçmiyor 50 tl lik benzin alsam gelir mi_? dedi bende çeyrek depodan fazla war rahat rahat gelirsin benzin alacağına gel 20 tl üstüne koy değiştir parçayı dedim
yav ısıtma deil. doğrusunu öğren ISI MÜŞİRİ yada GAZ BASINÇ MÜŞİRİ. bende ona göre bulayım etrafdan. netden ucuz bulur alırsak 5dk spor dönüşü takarız.