polat abi çıktı mı araban
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende sadece bakıcıyımama madem tozlandı bi soru sorayım
arka krank keçesi yağ kaçırıyor dediklerine göre otomatik olunca zor oluyormuş,indir kaldır olacakmış...bunun yerine o kaçıran kısma silikon bassak dışardan olmaz mı ki_?amaç yağ kaçırmasını engellemekse
![]()
polat abi çıktı mı araban
Konuyu yakından takip ediyorum(Polat bey' e teşekkürü borç biliyorum) İzmirde bir otomatikçi ustadan söz etmiştiniz iyidir diye numarası olan varsa bana özelden numarasını atabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Yağ değişiminin en son ne zaman yapıldığından bir bilgim yok o yüzden başım ağrımadan değiştirmek istiyorum tahminen ne kadar tutar acaba
bu arada vectraların filtresi içindeymiş, 260binde değişiyormuş. çünki komple dağılıyormuş şanzıman.
kısmetse bugün omega şanzımanı dağıtıcam. bol bol resim çekerim.
bu arada vectraların filtresi içindeymiş, 260binde değişiyormuş. çünki komple dağılıyormuş şanzıman.
kısmetse bugün omega şanzımanı dağıtıcam. bol bol resim çekerim.
Evet bende az önce öğrendim filtre içerdeymiş şanzımanın dağıtılması maliyetliymiş sağdece yağ değiştireceğim artık tekrar teşekkürler
eee şimdi bende filtre değiştirmek istersem dağıtılacak mı yani şanzıman_?o zaman o keçeyide onunla değiştirelim.hasan a göre hepsi hastalık,sinan a göre araba gidiyor ne gerek var
![]()