Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kuşadası tatilim bitti, artık yeni bir omegamız var. toplayıp yeni sahibine gidicek. bugün eve getiriyorum kendi arabamı. siyahları boyandı. içini toplayıp önce muayene sonrada yollara düşeceğim.

2.0 motor otomatik vitesin marka-kodu Aisin AF-20
2.5 motor otomatik vitesin marka-kodu Aisin AF-22 şeklinde öğrendim Mehmet abiden (Vectra 2.5i sport nick i) teşekkür ederim.

Vectra 2.5 İ Sport´isimli üyeden Alıntı
Tamam şöyle diyeyim o zaman sendeki 2.0 Vectra Cdx Aisin AF20, bendeki 2.5 Sport Aisin AF22

2.0 motor otomatik vitesin marka-kodu Aisin AF-20
2.5 motor otomatik vitesin marka-kodu Aisin AF-23 şeklinde öğrendim Mehmet abiden (Vectra 2.5i sport nick i) teşekkür ederim.

Tamam şöyle diyeyim o zaman sendeki 2.0 Vectra Cdx Aisin AF20, bendeki 2.5 Sport Aisin AF22

Kerem, 2.5 unki AF22 olacak, yanlışlıkla AF23 yazmışsın ;)

Kerem, 2.5 unki AF22 olacak, yanlışlıkla AF23 yazmışsın ;)

Düzelttim abi :D:D ayrıca :

Bende ustamla konuştum, aynen şunları söyledi :

Düzgün kullanılmış ve her 90000km. de yağı değiştirilmiş vites geçişleri sarsıntısız ve gecikme olmayan araçlarda 300000km.den önce hiç değiştirmedik, ama bizim millet genellikle otomatik şanzımanın yağının değiştirildiğinden bile habersiz, hiç yağ değiştirmemiş olanlarınkini ileride büyük sorunlar çıkartmasın diye 150000-200000km. aralığında yağla birlikte değiştiriyoruz, hatta 120000km de bile vuruntulu geçiş yapan bir aracınkini değiştirmiştik içinden çıkan yağ neredeyse çamurlaşmıştı şanzımanı çok kötü kullanmışlar dedi.Ayrıca usulüne göre kullanılıp her 90000km. de periyodik yağ değişimi yapılan bir opel otomatik şanzımanını yıpratıp bozmaya ömrün yetmez dedi.

Selam arkadaşlar, Polat aracın çıkmış galiba... Hayırlı olsun kardeşim, test için uzun yola vuracak olursan, İstanbul'a beklerim.

sağolasın turgutum, inş izmitli opelciler olarak geliriz bi turlarız orayı.

bu arada dernek selam herkese
sitenin azizliğine uğradık baya bi kopardık ipleri
yoklukda neler oldu söleyim

bir arkadaşımla ortak dükkan açtık
hemen piyasaya iş yaptık
çeşitli illerden omegalar geldi dertlerini çözdük
bir kaç arabamız var
bayram sonuda resmen açılış yapıyoruz

sizlerden ne haber, yaramazlık yoktur inşallah

Geri