spor mod olduktan sonra her türlü otomatik her zaman tercihimdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sercan tam otomatik senin araç.arıza falan yapmaz korkma.
easytronic var bende.çok dikkatli kullanıyorum.o arıza yaparsa o zaman bittik işte
benim son 2 aracım otomatik oldu.bu saatten sonra da manuele dönmem bir daha.şehiriçinde sık araba kullanan biri için büyük kolaylık.
Diyen kişilere sormalıydınız bence. Aceba kaç tane Vectra Otomatik bozmuşlar.
bence bizde de öyle olmalıydı. Ama işte babadan kalma alışkanlıklar bırakılamıyor. şu laflara hastayım.
"otomatik vites çok yakar abi" ---> tabi şimdi bunu duyan ve otomatik vitesi bilmeyen biri öle oluk oluk yaktığını sanıyo falan.
"abi otomatik vitesler bi bozulursa yaptıramazsın" ---> bunu duyan da arabayı hurdalıkta hayal ediyo birden.
"otomatik vites karda kayar ama" ---> buna ne dersiniz. Araba değil kaydırak mübarek
hastayım şu laflara!
efe bu nasıl oldu yani sen mi kırdın geri geri giderken D ye mi taktın..nasıl yaptığını anlat bizde onu yapmıyalımOktay bey merhabalar.
Benim aracımdada tam otomatik şanzıman var fakat yaklaşık 1 sene önce tüm şanzımanı değiştirdim 1.vites dişlisi kırıldıgından dolayı. yani arıza yapmama gibi bi durum olmuyo malesef. dediğiniz gibi keşke olmasa ama oldu işte![]()
Efe geçmiş olsun çok.arıza tabiki kaçınılmaz.bir ürünün genel olarak arızaya müsait olduğunu söyleyebilmek için toplam üretimdeki hasar oranına bakmak lazım.Tam otomatik şanzmanlar hatalı kullanımla karşılaşmadıkça yapıları gereği pek sorun çıkarmazlar.heleki yarı otomatiklerle kıyaslanırsa.Oktay bey merhabalar.
Benim aracımdada tam otomatik şanzıman var fakat yaklaşık 1 sene önce tüm şanzımanı değiştirdim 1.vites dişlisi kırıldıgından dolayı. yani arıza yapmama gibi bi durum olmuyo malesef. dediğiniz gibi keşke olmasa ama oldu işte![]()