Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burdayım ben tatil 2 hafta var daha...

nasılsınız team..

Ben Insignianın neden tomatik şanzımanının böyle üst bir pakete konduğunu merak ediyorum. otomatik Insigniam olsun diyen birisi 120bin tl ödemek zorunda. Halbuki fiyat 48binden başlıyor. Aceba ileride opsiyonları artırıp alt seviye donanmımlara da otomatik vites koyacaklar mı?

bende merak etmiştim bu konuyu,garip bir olay cidden..

Polat nerde dükkan açiyorsun?

koraycım gölcük (deprem olan hani) sanayisinde oto yıkama devraldım. 1,5 senedir boştaydım. kendi işimi yapacam diye.
krizden korktum ağırdan aldım ama hazırı bitirdik. son halimizle bişiler yapmam lazım. 450 beygir amerikanı 6 milyara verdim gerisini sen düşün.
bişilerin ucundan tutayımda gerisi gelir.

koraycım gölcük (deprem olan hani) sanayisinde oto yıkama devraldım. 1,5 senedir boştaydım. kendi işimi yapacam diye.
krizden korktum ağırdan aldım ama hazırı bitirdik. son halimizle bişiler yapmam lazım. 450 beygir amerikanı 6 milyara verdim gerisini sen düşün.
hayırlısı olsun allah utandırmasın abi:D

abi hayırlı olsun Allah utandırmasın

hayırlı olsun,değirmendere'ye selamlar olsun..harika biryer..

Amin arkadaşlar, hepinize dilekleriniz için teşekkürler.

kısmetse biraz palazlanıp bir servis açacağım. yıllardır en büyük hayalimdi zaten.

Geri