canlarim güzel arkadaslarim tartismayalim paylasalim lütfen..hepimiz birseyleri paylasmak icin burda degilmiyiz.. birbirimizi rencide edecek sözler sarfetmeyelim lütfen..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim oldsmobile aksarayda adanaya kadar yola gerek yok. Hemde 80 plaka, ama özledim yav, yaz geldi ondanmıdır nedir.
abicim meseleyi siz büyüttünüz.aracı yerden yere vuruyorsunuz,sonra sizin araclarınıza gelince tık yok.polat abi dobloyla ilgili birşey yazıyor,sen hemen bırak şu dobloyu ona araba denmez eşşek gibi araba v.s gibi sözler söylüyorsun.yazınca biraz karşınızdakini düşünerek yazın lütfen,şimdi misal ben forumdan birine eşşek gibi araban var altındaki cd olsa ne yazar elegance olsa ne yazar gibi sözler söylersem olur mu?Furkan, yazı yazmış olmak için çok farklı konulara değinmişsin ve farkında olmadan ağır konuşmuşsun. İnsanlar kendi bütçelerince araba alabiliyorlar. Ne demek yani: "11 milyar verip Vectra almayı bizde biliriz."lafı? Gerçekten ayıp. Buraya satırlarca yazı yazıpta kafa yormaya bile değmez. Mustafa'nın son mesajındaki sözüne katılıyorum ve bence de konu kapansın artık diyorum. Eşek, eşek olduğu için eşek. 1.9 JTD lütfen birgün gelsin ışıklarda yanımdan hızlı geçsin bende kafayı yiyim. Sonra Laguna'yı satıyım "Doblo" alayım.
benim hayalimdeki araç,95 vectra gt mükemmel birşey..
vectra b1 yaramaz..
polat abicim bu aracın piyasası normalde 11 13 arası değişiyor,turbo sorunu yaşarsın demiştin,benzinlilerde turbo sorunu aşılabilir birşey mi?yani dizel turbosu gibi alışılmış bişeymidir,yoksa daha mı maliyetli olur?
benim astra g 330 gibi yakıyor polat abi bise sormak istiyorum sana her vites geçisinde özellikle D ve N arasında mandal kullanmalımıyız bazıları kullanmıyor bu mandalı nasıl kullanacam anlatabilir misin