Otomobil alırken en çok neye önem verirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem921
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Otomobil alırken en çok hangisine önem verirsiniz?

• Konfor

Oy: 32 40.0%
  • Güvenlik

Oy: 28 35.0%
  • Dizayn

Oy: 26 32.5%
  • Marka

Oy: 31 38.8%
  • Performans-Güç

Oy: 39 48.8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
bence güvenlik ve performans:D

s5000542bo4.jpg

erdem921' Alıntı:
Sizede katılıyorum ama özellikte büyük şehirde oturanlar için performans 2. planda kalır.İnsanlar daha çok konfor,dizayn ve ekonomik açıdan bakıyorlar bende ölee düşünüyorum,hızı severim ama ortam elverişli değil. Şuan 60.000 YTL paranız olsaydı subaru impreza mı alırdınız yoksa BMW 1.16 mı?

tabikide impreza yoldan gecerken bakan dönüp bir daha bakıyor adamlar yapmışlar yaaaww

lnd' Alıntı:
tabikide impreza yoldan gecerken bakan dönüp bir daha bakıyor adamlar yapmışlar yaaaww
Sizede katılıyorum ama özellikte büyük şehirde oturanlar için performans 2. planda kalır.İnsanlar daha çok konfor,dizayn ve ekonomik açıdan bakıyorlar bende ölee düşünüyorum,hızı severim ama ortam elverişli değil. Şuan 60.000 YTL paranız olsaydı subaru impreza mı alırdınız yoksa BMW 1.16 mı?
sende haklısın kardeş,herkesin görüşüne saygılıyım ama yinede bmw 1.16 :)

bence once komfor sonra guvenlık sonra performans cunku performans olsa ben motordamı gıdıcem nerde bunun koltukları on consolu oncamı falanı fılanı yada 1.6 160 hp vtı hadı durdur durdurabılırsen bu aracı hepsı bırbırınden onemlı

hepsine

bencede performasn ve güç......seçenek olarak yazılmamış olsaydı ben parama bakarım ı işaretlerdim dostlar.. :)

erdem921' Alıntı:
1- konfor
2-dizayn
3-ekonomi(yazmayı unutmuşum)
4-marka
5-güvenlik
6performans

Geri