bence güvenlik ve performans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erdem921' Alıntı:Sizede katılıyorum ama özellikte büyük şehirde oturanlar için performans 2. planda kalır.İnsanlar daha çok konfor,dizayn ve ekonomik açıdan bakıyorlar bende ölee düşünüyorum,hızı severim ama ortam elverişli değil. Şuan 60.000 YTL paranız olsaydı subaru impreza mı alırdınız yoksa BMW 1.16 mı?
lnd' Alıntı:tabikide impreza yoldan gecerken bakan dönüp bir daha bakıyor adamlar yapmışlar yaaaww
sende haklısın kardeş,herkesin görüşüne saygılıyım ama yinede bmw 1.16Sizede katılıyorum ama özellikte büyük şehirde oturanlar için performans 2. planda kalır.İnsanlar daha çok konfor,dizayn ve ekonomik açıdan bakıyorlar bende ölee düşünüyorum,hızı severim ama ortam elverişli değil. Şuan 60.000 YTL paranız olsaydı subaru impreza mı alırdınız yoksa BMW 1.16 mı?
1- konforerdem921' Alıntı:Sizede katılıyorum ama özellikte büyük şehirde oturanlar için performans 2. planda kalır.İnsanlar daha çok konfor,dizayn ve ekonomik açıdan bakıyorlar bende ölee düşünüyorum,hızı severim ama ortam elverişli değil. Şuan 60.000 YTL paranız olsaydı subaru impreza mı alırdınız yoksa BMW 1.16 mı?