Otomobil değiştirmek...

Yok abi 31. sayfa açılıyor dahada ilerisi yok:) Opelim net in bana bi oyunumu yoksa :D

Yok abi 31. sayfa açılıyor dahada ilerisi yok:) Opelim net in bana bi oyunumu yoksa :D

Allah Allah nasıl ya

13777573.png

Son düzenleme:
Abi çok sağol uğraştırdım senide ama faydalı oldu teşekkür ederim.

C2 ler kasa olarak çok güzel ama bu astradan sonra onun performansını aratmayacak bişeyler olsun istiyorum.C2 nin 2.0 motoru olsa tadından yenmezdi orası ayrı, ona o muturu koymamakla çok yanlış yaptı bence opel.

vectra c nin 1.6 dan başlayıp 3.2 ye kadar giden motor seçenekleri var.. vergi derdi olmayan onları alabilir türkiyedeki vergi mecbur bırakyor 1.6 üretmeye..
yoksa en ucuz vectra 60bin tl den satışa çıkardı..

Ben de bu aralar Mercedes CLK 200'e taktım kafayı hem tek kapı hem de çok hoş görüntüsü var,bir de ona bakın isterseniz :)

toyota (1.6 07-08) ----> japoncu değilim, bilgim ve yorumum yok malesef...
jetta (1.6 102hp) -----> bu araçların arasında tartışmasız malzeme kalitesi en iyisi ama, 102 hp'lik motor biraz kasıyor...
megane (1.5dci) ------> bu araçların arasında mazleme kalitesi en düşük ama yakıt sarfiyatı en iyi olan kullanışlı bir araç.
astra (1.6 115hp 08-09 sedan------> mazleme kalitesi yeterli seviyede, ...

Ben de bu aralar Mercedes CLK 200'e taktım kafayı hem tek kapı hem de çok hoş görüntüsü var,bir de ona bakın isterseniz :)

Araç aile için kullanılacağından tek kapı düşünümoruz.Teşekkürler.

toyota (1.6 07-08) ----> japoncu değilim, bilgim ve yorumum yok malesef...
jetta (1.6 102hp) -----> bu araçların arasında tartışmasız malzeme kalitesi en iyisi ama, 102 hp'lik motor biraz kasıyor...
megane (1.5dci) ------> bu araçların arasında mazleme kalitesi en düşük ama yakıt sarfiyatı en iyi olan kullanışlı bir araç.
astra (1.6 115hp 08-09 sedan------> mazleme kalitesi yeterli seviyede, ...

Jettaya kasa olarak diyecek birşey yok gerçekten keşke daha modern bir motor olsaydı.

jetta 1.6 dizel yokmuydu yeni işte

Geri