Otomobİlİmİ kendİm yikamak İstİyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atas,meguiars,sonax.. her bütçeye uygun ürünleri mevcut. Hele şampuan en ucuz ürünleri..
Cilalı oto şampuanı köpürmez zaten normaldir. Köpük istiyorsanız foam lance alıp ona uygun şampuan alacaksınız.
Fairy adı üstünde bulaşır deterjanıdır.. Kırk yılda bi pasta yağlarından arındırmak için kullanılabilir.

fairy enteresan bişi ya iki damlası bile çok iyi köpürüyor ama en güzel köpük sıcak suyla oluyor ben geçen ketılla suyu ılıttım sıcak suyun gözünü seveyim deterjan kullanmasam bile temizleyecekti nerdeyse ama şöylede bir durum var fairy bulaşık deterjanı olduğu için arabada cila filan varsa alıp götürüyor onun için sürekli kullanmanı ben tavsiye etmem sonaksın 10 liraya satılan şampuanları var iki kapak döküyorum ben gayet güzel köpürüyor jantların içinde yağ temizleyiciler var sprey yıkama işine başlamadan önce ondan sık balata pisliklerini filan güzel temizliyor

Not: Arabanı neyle yıkarsan yıka iyi durula kolay gelsin

araç yıkarken kesinlikle bulaşık deterjanı kesinlikle kullanmayın.....
bide araçda siyah çıtalar varsa eyvah diyorum.
belki komik gelir ben bildiğiniz şampuanla yıkıyorum duru .
neden dersen insana zararı olmadıgı gibi araca hiç zararı yok 600gram 6ay yetiyor millet hasta oluyor ben otoşampuanı alıyorum bu kadar olmuyor diye...)
fırçanıza dikkat edin araya minik taşlar giriyor kaportada iz bırakıyor.
çoğu kişi bunu bilmiyor.
fırçayı kaptımı haldur haldır yıkamayın.

Bulaşık deterjani aracın üzerindeki cilayı da temizlediği için kullanmayın.

"Her yıkama sonrası cila atarım" derseniz kullanabilirsiniz.

Geri