Otomobilinize Neden Cam Filmi Yaptırıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Otomobilinize Neden Cam Filmi Yaptırıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Anket kapatılmış .
6 aydir 3 numara film kullaniyrm on cam haric hic durdurulamdm bklm ne zaman ceza yicez :D ve iyi para verdim sokmeye de niyetim yok sokturmeye de !

Son düzenleme:
araba güzel görünüyor.ve dışarıdan gelen gereksiz bakışlara karşı koruyucu özelliği var.bence yaptırılmalı.

Aslında bir çok seçenek işaretlenebilirdi çoklu olsaydı..Güzel görünmesi,Güneş ışığından korunma ve meraklı gözlerden korunma amaçlı ilk üç tercihim olurdu...

filmi olamayan arkadaşlar oy kullanmasın...
SErhan olm ne oy atıyon filmmi var arabanda:D:D:D

al sana yıh yıh yıh:)

arkadaşlar bence flim çok tehlıkeli ve yasak olmasıda cok normal
su an belki sizin için önemli olmayabilir ama trafıkte oldugunuz zaman veya basınıza bi iş geldigi zaman anlayabılırsınız.
önunuzde bi araç gidiyor camları flimli o aracın flimli camlarının yuzunden ilerden gelen aracı göremıyorsunuz. kazaya sebebiyet verebilir.
surucu tarafındaki camların da filimli olması bambaska bi tehlike heleki akşamları tali yoldan ana yola çıkarken ana yoldaki ışıksız cisimleri şeçmeniz imkansız kaldıkı turkıye gıbı ışıksız motor,traktör bisiklet vs. gezerken. benim nefret ettıgım bırseydır. ama zevkler ve renkler tartısılmaz o baska mesele.

benim yazın kafam attı çektirecektim bir ara sırf arabanın içi daha fazla ısınmasın diye görüntü olarak zaten bişey demiyorum 10 numara oluyo bunların dışında arabanın içine de ayrı bir hava katıyo hoşuma gidiyo açıkası benim

arka cam orjinal siyah yanlar filimli onde malum normal sımdıye kadar cevırmelerde bı problem olmadı sadece bı gece cevırmede cam fılmı yasak sökun dendı bende fılımlı degıl orjinal dedım olsun orjınalde yasak dendı bende ben bu araca gore cam bulamam sen bulursan sokerım dedım oyle kapandı ıns bı daga sorun olmaz :D

ben hem görüntüyü güzelleştirdiği için hemde arabam siyah olunca yazın felaket ısınıyo azda olsa onunda önüne geçiçeğinden yaptırdım,,çok ta memnunum,,,,kaliteli bi film yağtırdığınıda gece bile görüşte bi problem yaşamazsınız,,,benimkiler en koyu tonda olmasına rağmen hiçbir sorunum yok,,,fakat bi arkadaşım gitti ucuz bi film yaptırdı,,,şimdi gece görüşü çok düştüğünden söktürmeyi düşünüyo,,,,benim arabama binince senin arabanda filmsiz arabaya binmişim gibi oluyorum diyo :)

Geri