Otomotik vitesi 4 kere stop ettirebilen insan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dilsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim easytronic de son 1 aydır birkaç kez stop etti.
ilk çalıştırmada rölantiyi tutturamadı ve stop etti.
birkaç kez de sürüş sırasında ani frende stop etti.
sanırım sensör ve kelebek temizliğine ihtiyacı var.

Bence Yeteneksizsinize aday olsun :D :D asdflkjasdfashdl

Konuda cevaplarda acayip :) ama merak ettiğim otomatik vites nasıl stop eder bence sorun arkadaştan değilde aracta olabilir stop ediyorsa otomatikliği nerde kalıyor
bence siz bir aracı bir baktırın

bende verdim arabayı birisine çıkarayım diye heveslendi al çıkar dedim bende o da 3-4 kere daha çıkarırken stop ettirdi sebebi şu olması lzm gazla frene aynı anda basması sonucu olabilir harekete geçerken gazla frene basarsa hafif devir düşer stop eder

bende verdim arabayı birisine çıkarayım diye heveslendi al çıkar dedim bende o da 3-4 kere daha çıkarırken stop ettirdi sebebi şu olması lzm gazla frene aynı anda basması sonucu olabilir harekete geçerken gazla frene basarsa hafif devir düşer stop eder

olabilir... ama ne olursa olsun büyük başarıdır heralde bunu yapmak...

benim easytronic de son 1 aydır birkaç kez stop etti.
ilk çalıştırmada rölantiyi tutturamadı ve stop etti.
birkaç kez de sürüş sırasında ani frende stop etti.
sanırım sensör ve kelebek temizliğine ihtiyacı var.

Atlanılan bir nokta var. Easytronic'ler bu konu dışında tutulmalıdır. Onlar tam otomatik değil, otomatikleştirilmiş ama manuel alt yapılı şanzımanlardır. Bildiğiniz debriyajı elektronik bir sistem ayırıp/kavratmaktadır. Easytroniclerde bu olabilir. Ancak tam otomatik bir şanzımanda araçta bir arıza olmaması durumunda hiç bir şekilde stop etmez. Gaz ile frene aynı anda da bassanız stop etmez.

Gerçekten bende çok merak etim

hayret nasıl yapmış bize de söylesede yapsak

hondaysa hiçbişey olmaz benim arkadaş yağsız 3000km bindi (abartısız)

Geri