otosens far sensörü kullanan arkadaşlara bir soru

Selamlar ,

Yorumlara baktımda oto sens çoğunluk taktırmış. Bende aldım al-90 Kastamonuda takacak usta bulamadım. Hadi tamam dedim bari konyada deniyim şansımı dedim konyada bu işle uğraşanarda yapamadı diğer ustalarda. neden kaynaklanır acaba bizim modellerde daha mı teferruatlı bu iş. Vectra c de uygulayan varmı acaba

oto elektrikçileri aküde kaçak olup olmadığını anlıyorlar kontağı kapatıp akünün uçlarına bir cihaz bağlayıp ölçebiliyorlar ölçtürüp anlıyabilirsiniz yani akım çeken birşey varmı yokmu diye

opel astra g kasa otosens aldım.elektronikçi arkadaşım var ama arabanın elektriği hakkında pek bilgisi yok. astra g kasalar park ve kısa farları +12 volt ile mi tamamlıyo, yoksa - ile mi tamamlıyo.
şimdiden teşekkürler

bu arada şimdiden bir öneri monte edecek arkadaşlar röle kullanırsa daha verimli oluyorlar. bir de elimde hiç kullanılmamış bir adet sensör mevcut. ilgilenenlere.

Bende namesut adlı arkadaş ile takas ettim otosens al90 modeli olduğunu söyledi galiba o özellikte var.
Kayınço takacak kendisi 2 ylılık elektronikte okuyor. Park sensörünü sorunsuzca taktı.
Bunu takarken önerilerinizi bekliyorum.

Sitede araştır. bunla ilgili 2 konu var. dikkatlice incele. orda her şey mevcut.sorunsuz takarsın...

Bekir bey tam olarak anlatılan link bulamadım elimde otosens al 90 var.
Nasıl bağlanacağını tarif edecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Astra g ye otosens nasıl bağlanır arkadaşlar biz işin içinden çıkamadık.
Yardım edebilecek var mı acaba?

piri arkadaşımızınastrada ben gördüm çok güzel olmuşdu isterseniz ondan özelden temasa geçin

Geri