ötv indirimli insigna 1.6 fiyatı ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
indirim olması güzel de. ben uzun süre araç almak için bekledim iki hafta önce araba aldım 21500'e araçta pek hoşuma gitmiyor doğrusu. şimdi gidecem benim arabaya 15-16 çekecekler gelde kafayı yeme

yok kardeş ; takip edersen dediğin gibi olmayacağını görürsün.. banka faizleri artar, bayi fiyatları artar aynı paraya gelir.

banada öyle geliyor ancak görüntü kötü satış olmuyor. mecburen indirirler biraz satış gerçekten yok ben antepteyim daha insignia görmedim. eskiden yeni bir araç çıktığında hemen görünürdü piyasada...

amaç ztn piyasayı canlandırmak. üreticinin cebinden birşey çıkmıyor ki. neyse ötv indirimi bu indirimin tamamını fiyatlara yansıtırlar

1.6 da %18 lere iniyor ötv. ancak benim bildiğim kadarıyla tüm modellerde geçerli olmayacak.. hatta ilk bahsedilen elde kalan modelleri satabilmek adına yapılan bir indirimdi..

bu gün ortağıma 1.4 enjoy spor paket otomatik 27.700 aldık. bu ara bende insigna elegance paket metalik boya 43000ytl dediler içim gitti az daha alıyordum birden gazlandım

Son düzenleme:
arkadaşlar ötv indirim oranları açıklandı 1600cc altı %36 dan %18.5 düştü. şimdi 50000ytl insigna 1.6 nın fiyatı nereye düşer?? matematiksel olarak 41000tl olması gerekiyor. olurmu acep? salı günü 3 aylık indirim dönemi başlıyor?

merhaba alırsan da 180 hp al 1.6 da 115 beygir alırsan rampada arkadan itmen gerekebilir:kop:

evet arkadaşlar voswagende fiyat listesi belli oldu 5 bin tl kadar indirim olmuş. opel ,ford,ve toyota fiyat listesi daha belli değil.

Fiyasko

Valla bence bu ötv bişeye yaramaz fırsatçılara gün doğdu.ötv indirimine otomobil üreticileri zamla karşılık veriyorlar ne anladım bu işten dün 2.0 avensis elegant 25.000 km de satalım dedik 22 lira verdiler neymiş efendim 0 araçlarda fiyat düşecekmiş ben şuanda ne alırım nede satarım:hıh:

Geri