özel Plaka Yaptirmak??

ArkadaşLar ne gerenk var ortamı germeye Madem böle bi konu daha önce açıLdı kapatın bu konuyu bitsin tartışmanın bi anLamı yok... KırmayaLım birbirimizi.

ArkadaşLar ne gerenk var ortamı germeye Madem böle bi konu daha önce açıLdı kapatın bu konuyu bitsin tartışmanın bi anLamı yok... KırmayaLım birbirimizi.

haa işte bir tane adam gibi adam çıktı koca forumdan..arkdaşım senin bu medeni davranışından dolayı seni kutluyorum:alkis:
birde arkdaşlara anlatabilsek...bnm kimseyi kırmaya niyetim yok..fakat konun başına bakarsan konuyu farklı mecralara çektiklerini sende göreceksinn..sanki bütün forum toplanmış bana cephe almış:cry: .

haa işte bir tane adam gibi adam çıktı koca forumdan..arkdaşım senin bu medeni davranışından dolayı seni kutluyorum:alkis:
birde arkdaşlara anlatabilsek...bnm kimseyi kırmaya niyetim yok..fakat konun başına bakarsan konuyu farklı mecralara çektiklerini sende göreceksinn..sanki bütün forum toplanmış bana cephe almış:cry: .

su üstüne çıkmak bu olsa gerek...bu arada bu mesajında bile lafının nereye gittiğini hesaplayamıyorsun...

bu mesajlardan hepimiz rahatsız oluyoruz...ama bazı şeylere karşı da tepki vermek durumundayız...kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok.

vah vah çok üzüldüm yazdıklarını neden sildin?bize hakaret ettin!cezasız kalmaz merak etme şimdi mağdur süsü verme kendine yemez kimse...

alpasch seni ilk kez tartışırken gördüm gerek yok
atalarımız demişler
biliyorsan konuş seni alim zannetsinler
bilmiyorsan sus seni adam bilsinler

özel plaka konusunda ise bildiğim kadarıyla kendi ilinin emniyet sitesine gidersen boşta plakaları görüyorsun kafana uyanı varsa rezerve edebiliyorsun verilmiş plakayı ise ancak sahibiyle anlaşıp değiştirebilirsin onun haricinde isim filan yazdırmak istiyorsan emniyete belirli miktar para vermek zorundasın ki bu konu kanunla düzenlenmiş

belliydi :)

Dikkat edin 7.mesajdaki katılıyorum yazısı tıklanabilir halde..Spyware linki gibi birşey çıkmasın altından?

Geri