özel Plaka Yaptirmak ????

Aslında çok da önemli değil de (çok abes bi harf veya rakam olmadıktan sonra :) ) İşte araba her zaman alınan bişey değil ya,almışken plakası da kafamıza göre bişey olsun istiyoruz ama her zaman oluyo malesef ...

bu plakanın yazılarını kimler kalınlaaştırıo ben bunun cevabını hala anlamadım birisi bana yardım etsin allah rızası için....

app

herhangi bir muameleciye gidin.. ben APP plaka yaptırmak istiyorum deyin.. kendi plakanızın aynısından fakat yazı karakteri daha kalın ve dolgun ayrıca kenarlıksız tertemiz bi plaka sahibi olun.. ben bu işlem için 80 ytl verdim...

biz özel aldık ama para vermedik opelin hediyesi onun yanında sonaxdan cam filmi ve deri koltumuz ve bej rengi oldu iiçinde koltuk koruma paketi hediye attiler ama özel pilaka yeri boşsa istediğinizin 250 ytl :)

herkezin plakası kendine özeldir herkez anlamını bilmek zorunda diildir we beğenmek zorundada diildir..herkez özel plaka yaptırmak zorundada diildir...;) bizde takıntı war bana göre bize göre özel olan plakayı alırız genelde.

Walla kardes Harf genişletme için 20 ytl ekstra istedi bilgisayarda gösterdi benim plakayı kalın halini hiç begenmedim...
bu kalınlaştırma olayı nerde yapılıo....

herhangi bir muameleciye gidin.. ben APP plaka yaptırmak istiyorum deyin.. kendi plakanızın aynısından fakat yazı karakteri daha kalın ve dolgun ayrıca kenarlıksız tertemiz bi plaka sahibi olun.. ben bu işlem için 80 ytl verdim...
muameleci ne demek abicim kafam karıştı:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Geri