özel plaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: özel plaka

o zaman ankarada belirtilen semtlerde oturanlar çok şanslı. ben beş kuruş harcamadım ve 10dk mı aldı.

Biraz şans işi mesela Ankarada S plaka çok zor bulunan bir plaka ne listede bulabilirsiniz ne baska yerde listeyede düşerse ya 1 ya 2 tane düşer.
Şemsi diye bir arkadaşıma S plaka almak için ta trafik şube müdürüne gidip torpille almıştım zamanında.

Prinç işide baya bir garip olmuştu :) Benim araba şirketin üstüne şirkette kazanda, babamla bi gittik plaka almaya tüm plakalar j ile başlıyor kazan olduğu için seçme şansım yoktu birde sıradaki olaka jpz idi hoşuma gitmemişti. Sonu hem kayseri olsun hemde JND , JPZ ye göre biraz daha kibar olunca onu almıştık, Tabi trafikteki amcalarda biliyor kazanın sanayi bölegsei olduğunu bir şeyler kopartmadan vermiyorlar plakayı. :)
hllb link' Alıntı:
o zaman ankarada belirtilen semtlerde oturanlar çok şanslı. ben beş kuruş harcamadım ve 10dk mı aldı.

Senin şansın yaver gitmiş abi :)

salihcaglayan link' Alıntı:
Biraz şans işi mesela Ankarada S plaka çok zor bulunan bir plaka ne listede bulabilirsiniz ne baska yerde listeyede düşerse ya 1 ya 2 tane düşer.
Şemsi diye bir arkadaşıma S plaka almak için ta trafik şube müdürüne gidip torpille almıştım zamanında.

Prinç işide baya bir garip olmuştu :) Benim araba şirketin üstüne şirkette kazanda, babamla bi gittik plaka almaya tüm plakalar j ile başlıyor kazan olduğu için seçme şansım yoktu birde sıradaki olaka jpz idi hoşuma gitmemişti. Sonu hem kayseri olsun hemde JND , JPZ ye göre biraz daha kibar olunca onu almıştık, Tabi trafikteki amcalarda biliyor kazanın sanayi bölegsei olduğunu bir şeyler kopartmadan vermiyorlar plakayı. :)
[quote author=hllb link=topic=994.msg20135#msg20135 date=1301405733]

Senin şansın yaver gitmiş abi :)

[/quote]
evet s plaka neden yok?

Şereflikoçhisarınmış S ile başlıyanlar.Ankara merkezede birkaç tane düşüyormuş

salihcaglayan link' Alıntı:
Şereflikoçhisarınmış S ile başlıyanlar.Ankara merkezede birkaç tane düşüyormuş
hmm ok ben UB arıyordum şansıma 2 tane vardı birini aldım direkt

ben efe alcaktım ama maalesef efe plaka ların hepsi doluydu istanbul da

e-devlet e girip istediğiniz plakanın boşta olup olmadığını sorgulayabilirsiniz

kocaelide tarifk şubede bana yardımcı olabilecek tanıdığı olan varmıdır plaka konusunda ?

41 es istiyorum bende belki bana yardımcı olabilecek olan varsa diye şansımı denedim :)

bende efe almak istiyorum ama izmirden. 600- 700 fln gözden çıkardım da büyük ihtimal daha fazla para isteyeceklerdir. boşta olan plakayada illaki para istiyorlar o işlemler nasıl hallediliyor izmir trafikte onu bilen varmı?

erdem link' Alıntı:
e-devlet e girip istediğiniz plakanın boşta olup olmadığını sorgulayabilirsiniz

evet bende e-devlet'e girip istediğim plakalar boşmu diye baktım, bir tanesi boşta görünüyordu. opelin takipçisine söyledim eğer bu plakayı alabilirsen sana bir güzellik yaparım diye oda halletmiş sağolsun istediğim plakayı almış oldum

Geri