Özledim seni.. "YeşiL" :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ayrılalı henüz 1,5 ay kadar oldu.

Her baktığımda fotoğraflarına içim eriyor. Sen az kahrımı çekmedin be yeşil. Acı tatlı o kadar çok anımız olduki..:( Artık yolda ne zaman yeşil bir corsa görsem içim sızlıyor.. Özledim şimdiden ne deyim bilmiyorum.. :sorry:

Gelen yerini doldurmaz.

Sen bitaneydin..:rolleyes::rolleyes:

"Elveda Yeşil"..:cry::cry:

VeCCtrA :D Maden1907 ve yeşil

Son düzenleme:
büyük babam aklıma geldı oda 5 senelık mınübüs satınca aglamıstı.gerçekten bır ınsan bır arabaya araba gibi değilde dost gibi bakarsa ayrılması kolay olmuyo

Valla ibrahim bende senin yeşile hastaydım haa..Yanlış anlama ama arkadaşça.. :D
Ne yapıcan kader bir gün ayıracaktı zaten yollarınızı..Bu duygularını Vecy'e hissettirme olurmu üzülür,hislidir Vecy...:(

yahu burak ben yaptım seçimi.. ufaklığı yolladık öle başı önüne eğdi bi gidişi vardı.. :D

mutlu abi valla bende hastaydım..

ama doğan şimdimi söylenir yaaaaaaaaaaaaaa :( :D

ağlıycam şindik bülent abi..

Salla ya yeşili meşili cıncık gibi araba aldın şimdi onu makyajlama zamanı :D

zor bi durum ama zamanla alışıcan artık,insan bağlanıyo ister istemez dışardan bakanlara biraz garip gelsede insan zamanla bağ kuruyo aracıyla

zor bi durum ama zamanla alışıcan artık,insan bağlanıyo ister istemez dışardan bakanlara biraz garip gelsede insan zamanla bağ kuruyo aracıyla

haklısın hakan kız arkadaşım bile kızıyor amma uzattın diye ama ben alışamıyorum napim..

Serkan abi cumartesi. Annadın sen onu :)

Geri