Özledim seni.. "YeşiL" :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kız arkadaşım bazen arabadan beni kıskanıyor :)

bende korkuyorum cok zor olucak..

geçmiş olsun :(

Valla ben kız arkadaşıma bi sefer kapıyı sert kapattığı için bi sefer de torpidoyu sert kapattığı için gayriihtiyari bağırdım. 2şer gün toplamda 4 gün konuşmadı benimle. dikkat edilmesi gereken bi konu !!!

Dökün arkadaşlarım içinizi bu konuda.. :( Hepiniz dertlisiniz biliyorum yahu :D

Allah sabır versin :D
ben daha o duyguyu yaşamadım ama bende red-kit i bayağı bi özlerim heralde

hepimiz kuma getirdik de onlar farkında değil mi sandınız:D:D:D
Farkederler,kıskanırlar.hele ki '''aşağıya aracı temizlemeye iniyorum,merak etme''' dediğinizde kıyamet kopmuyo mu?;)

geçmiş olsun ve yenisi hayırlı olsun.benim kız arkadaşımla başıma ne geldiyse sağ pedala fazla basmaktan geldi:)hiç öyle özenli bakmadım:)

Valla ben kız arkadaşıma bi sefer kapıyı sert kapattığı için bi sefer de torpidoyu sert kapattığı için gayriihtiyari bağırdım. 2şer gün toplamda 4 gün konuşmadı benimle. dikkat edilmesi gereken bi konu !!!

:kop::kop:kapıyı sert kapatınca kırılıyomu kapı?:D
arabalar gelip geçici seylerdir baglanabilirsiniz ama bunun adı alısmaktır..
onun için sevdiğimiz kişilere arabamızdan daha cok özen gostermeliyiz..
tabi ki onlara daha cok deger veririz ama varsın kapıyı sert kapatsın
isterse kırsın hiç umrumda olmaz dogrusu..

Valla bu tarz meselesi :) kapıyı yavaş kapatınca kimsenin birşeyi eksilmez. yavaş kapatsın her ikisine de özen göstereyim :)

evet kapı kapatmak cidden tarz meselesi bazen 2-3 defa kapı kapatmayı denerim:
inerim kapıyı en yavas derecede kapatmaya calısırım kapanmaz,yavasca bırakıyorum kapanmıyo bi türlü:Dama bazen kapanıyo..bazılarıda iş olsun torba dolsun,
masallah oyle bi kapatıyorlar ki,sanırsın altında ki,serce:D

Acını anlıyorum. Babam durduk yere ilk göz ağrımızı sattığında, evdekiler günlerce babama tavır almıştı. Günlerce kimsenin ağzını bıçak açmadı. Gerçekten çok zor bir durum. İmkanım olsa sattığım bütün arabaları geri almak isterim. İçlerinde paylaşılan bir sürü güzel anılar var.

Geri