Ynt:
Walla bence araba cok bomba olmus iyi gunlerde kullan birde cam filmini kac tl ye cekiyorlar onu ogrenebilirmiyim
Walla bence araba cok bomba olmus iyi gunlerde kullan birde cam filmini kac tl ye cekiyorlar onu ogrenebilirmiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadastrocu link' Alıntı:Walla bence araba cok bomba olmus iyi gunlerde kullan birde cam filmini kac tl ye cekiyorlar onu ogrenebilirmiyim
Hakancım sen kaput filmini ne kadara yaptırdın?ozgun88 link' Alıntı:yazın pazarlıkla 400TL ye çekiyordu Aydın Surtaş
ylc link' Alıntı:Hakancım sen kaput filmini ne kadara yaptırdın?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
okanebil link' Alıntı:
kadastrocu kardeşim ben cam filmini araç yanında hediye olarak aldım ekstradan bagaj havuzu karter koruma paspaslar ve aşağıdaki tabloda gri olarak işaretlenenleri de hediye aldım Yeşille satırlara toplam 800 tl para verdim.
okanebil link' Alıntı:mtv dir araç tescil işlemleri onlar anahtar teslim fiyatın içinde oldukları için onları yazma gereği duymadım dogru söylüyorsunuz benimde aklımda soru işaretleri oluştu ama böyle böyle tecrübeleniyor insan.bende böyle düşündüğüm için yapılan her işlemi fotoğraf çektirtip yapılış aşamasının resimlerini istiyorum bayiden.insan bi noktada bu kadar para verdik 300 500 den mi kaççac diyo yada 70000 paradan sonra para gibii gelmiyor bunlar insana. Zaten onlarda bu noktadan yakalıyorlar insanı.neyse yapcak bişey yok.Ha bi de necvox platinium takdırıyorum.onu yazmadım hediye vermediler onu