palio 1.2 ve 200 ü geçmiş

Zaten palio 1.2 16v gücünü 5000 devirde verir devir kesicide 6100 d/d dır.Son 2 vitesi 1.6 paliolardan bile uzundur.200km yi zaten 5200 de değil 5000 ile 5100 devir arasında yapar kadran ne kadar hatalıdır tartışılır.:)

İmkan yok 5200 devirde diye idda etmeyelim arabayı bulup sürelim, deneyelim görelim.;)

200 ü göreceğini asla sanmıyorum ibrede sorun var bence ne yani 1600 palio 230 mı yapacak. o zaman millet satsın bmwyi mercedesi palio binsin ne gerek var o kadar para dökmeye

arkadaşlar konuyu uzatmanın anlamı yok.
cevap son derece basit.200 gösterse bile kadran hatası vardır.
ben 1.2 paliom ile normal lastikleriyle 180 max gördüm ama lastiklerin yanaklarını küçültünce tur azaldığı için 200 km gördü.ama normalde yine 180 km ile gidiyodu.bu kadar açık ve net.

GÜNCEL :):)

:kop:

palio konusunun yukarlarda olması hoşuma gidiyor

yinemi palio :)

eskimiş konuya bende parmak basayım bari.
ben aslnalar gibi 200 yapacağına inanıyorum bu arabanın.
97 model 1.4 88beygir 8 valf tipo ile 190 ı devirdim ben.devirde 5500 civarıydı.
kim demişse yapamaz diye gitsin samsuna kadar.hem gezmiş olur hemde boyunun ölçüsünü aalmış olur.

97 1.4 Tipo 190 görüyor.Efsane tipo ilk göz ağrımdır.

o palio jilet olmuştur şimdiye kadar 200 yapıyosa :)

palioda uçak motoru var galiba o kadar hız yapsa ne olur ki konfor olmayınca arabayın içine motorun gürültüsü gelirse ben o kadar hızı ne yapayım

Arabaya binmeden burda yorum yapmayın gidemez edemez diye gösterge ne kadar fazla gösterir bilmem, ilgilendirmez ama orjinal jant, lastik ile kadran 200km yi gösteriyor.Neden bu kadar iddalaşıyorsunuz bilmediğiniz bir araba için?

Geri