Paraniz olsa q7 mi alirdiniz yoksa x5 yada baska bi suv arac

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
söle beyaz bıtane
2008-Cadillac-Escalade-Platinum-posterler-kaliteli-3-1024x768-arabalar-resimleri-duvar-kagitlari.jpg

aynen bide hybrid olucak ;) ;) ne binicem q7 x5 range herkeste var önüne gelen alıyo zaten :)

yıllar önce kısa bir süreliğine elimde bir ml vardı 3-4 ay kadar yazlık sürmüşdüm
ml hoş bir suv gerçekden işlevsel kullanılabilir aile işi fazla iddalı olmayan ama nihayetinde mercedes olan bir suv
ben çok beyenmişdim yapdığı iş çünkü beni etkilemişdi ben ml e ilk bindiğimde cayenne yada x5 gibi iddalı bir şey bekliyordum ama çok sade ama kaliteli buldum
her şey yerli yerindeydi işlevsel boş hava civa için görsel şeyler yokdu başkasının hoşuna gitmeye bilir bilhassa gençlerin ama tam orta yaş suv u çok beyendim gerçi biraz iş atsan sağlam bir jant lastik falan çk jan janlı dikkat çekici ibr şeyede olur alet :D

antalyada vadiye taşa toprağada girdim epey o ml ile toprak bayır falan çıkdım derenin içinden falan geçdim alet hakiki suv işlerinide yapıyor öyle yalandan şehir içi suvu değil..

Mercedes G Sınıfı. Hem kaliteli hem sağlam hemde gerçek bir arazi aracı...

Bugün gördüm yolda...Jeep Cherokee SRT8 :) harika bir araç yaa hele MCS gibi ortada egzozlar yokmu :)

Geri