park halinde araçıma vurdular

Geçmiş olsun.

ilker bencede 3 yada 5 e bakma sat kurtul. daha çok iyilerini alırsın zamanla....

ha sat kurtul derken yanlış anlaşılma olmasın biz araba kötü başkasına kakıt demiyoz sadece bu araba arkadaşa yaramadı hep başından bir olay geçiyor ondan sat kurtul diyoruz. yoksa araba bir çeşit madde ne gibi zararı olur ......

ha sat kurtul derken yanlış anlaşılma olmasın biz araba kötü başkasına kakıt demiyoz sadece bu araba arkadaşa yaramadı hep başından bir olay geçiyor ondan sat kurtul diyoruz. yoksa araba bir çeşit madde ne gibi zararı olur ......
satılık ilanı var zaten ama ortada harcadığım 9 bin liraya yakın parada var başıma gelenlerde malum yani iki arada bir derede kaldım açıkcası

bu sabah eksper geldi arabanın yanına ön tanponun kulağı sallanıyordu arka tamponunda kulağında yırtık vardı adam kalkmış buraları senmi yırttın diyor aynı anda iki tamponu nasıl kopartmış dedi valla vurma anında ben yanında yoktum dedim kopartmış ve yırtmış dedimö zaten kamyonun fotoğraflarındada izler belli dedim.ben bilmem araştırmaya sokacağım dedi gerekirse kamyonuda isteyeceğim dedi aradım kamyonun sahibini adamda çok meraklıysa kendi gelsin baksın dedi ben kimsenin ayağına gidemem dedi.tutanakta ben olayın nasıl olduğunu yazdım dedi daha neyini araştırıyor dedi.eksper ben gidiyorum inceleme yapacağım dedi tam ağzıma geldi ulan cebindenmi çıkıyor parası ver talimatı adam başlasın diyecektim vaz geçtim.adam terbiyesizlik yapıp vermezse al başına bela ondan sonra

expert ler öyledir sineğin yağını çıkarırlar masrafı kısmak için.. sanki kasko babalarının malı.

bugun anadolu sigortayı arayıp dosyanın durumunu sordum expertiz raporu bekliyor dendi.expertiz yamuk yapmazsa iyidir.

Geçmiş olsun, her işte bir hayır vardır, bu kadar başına iş açması iki şeye bağlı, ya sen bu araba üzerine çok titriyorsun bu yüzden herşey seni buluyor, yada bu araba sana yaramadı saat kurtul..

Geri