10 Nis 2012 #11 toll_ga Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2012 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 arkadaşım geçmiş olsun bugün park halindeyken benim corsanında aynasına vurup kaçmış.sonuç ayna kırık.....
arkadaşım geçmiş olsun bugün park halindeyken benim corsanında aynasına vurup kaçmış.sonuç ayna kırık.....
10 Nis 2012 #12 tosunpasaa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ocak 2012 Mesajlar 493 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 bu vurup kaçma olaylarında polise rapor tutturup sigortadan bedel talep edilimeyiyor mu ?
11 Nis 2012 Konuyu Başlatan #13 erkany Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Ocak 2012 Mesajlar 238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 toll_ga' Alıntı: arkadaşım geçmiş olsun bugün park halindeyken benim corsanında aynasına vurup kaçmış.sonuç ayna kırık..... Genişletmek için tıkla ... Sanada geçmiş olsun arkadaşım, Allah c.c. daha beterinden korusun inşallah hepimizi. tosunpasaa' Alıntı: bu vurup kaçma olaylarında polise rapor tutturup sigortadan bedel talep edilimeyiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Kasko sigortasından park halinde olan hasarınla ilgili beyan yazıp talepte bulunabilirsin. Polis zabtına gerek yok.
toll_ga' Alıntı: arkadaşım geçmiş olsun bugün park halindeyken benim corsanında aynasına vurup kaçmış.sonuç ayna kırık..... Genişletmek için tıkla ... Sanada geçmiş olsun arkadaşım, Allah c.c. daha beterinden korusun inşallah hepimizi. tosunpasaa' Alıntı: bu vurup kaçma olaylarında polise rapor tutturup sigortadan bedel talep edilimeyiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Kasko sigortasından park halinde olan hasarınla ilgili beyan yazıp talepte bulunabilirsin. Polis zabtına gerek yok.