Ynt: PARK HALİNDEKİ ARACIMA ÇARPMIŞLAR
geçmiş olsun herhalde forum üyelerinin üzerinde nazar var
geçmiş olsun herhalde forum üyelerinin üzerinde nazar var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında değer kaybı yaratacak çok elzem birşey olmasa da vaktinde oto galericilerin 2 el aracı iyice öldrüp, orjinalliği bahane ederek fiyat kırabilme politikaları sonucu 2.nci el piyasasına sundukları bir teammül olarak görüyorum. şasiye herhangi bir darbe almamışsa ufak tefek vurukların, kaporta ve tampon değişimlerinin hatta bel altı boyaların kaliteli işçilik ile yapılması kaydıyla herhangi bir değer kaybına yol açmaması gerekiyor. sırf değer kaybı yaratmamak için, aracı aldığım hafta direğe sürterek çizdiğim arka kapıyı 5 sene sonra satana kadar boyatmadım..thejazz link' Alıntı:Geçmiş olsun artık olan olmuş, Allah büyük kaza vermesin.
Ben bu değer kaybını bir türlü anlayamıyorum. Araç kendi servisinde parça değişimi yada boya olmuşsa neden değer kaybı oluyor ki, neticede yetkili serviste bu işlemler yapılıyor ve marka garantisi altında sorun çözülüyor. Büyük bir kaza vs. olmadıktan sonra böyle ufak tefek çarpmalardır, sürtmelerdir bunlar gayet olağan durumlar. Heran herkesin başına gelebilecek hadiseler. Siz yaptırmadan önce fotoğraflarını çekin ileride satarken kafalarda soru işareti bırakmasın.