Park sensörü SORUNU!!!(YARDIM LÜTFEN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oakyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

oakyol

Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhaba,
Arka park sensöründe ciddi sorun yaşıyorum. Servise kaç kere götürdüm sayısını unuttum ama onlara göre bir sorun bulamamışlar.
Yavaş yavaş geri yanaşırken hiç ses yok vurduktan sonra ötmeye başlıyor, vurduktan sonra ötücekse bana ne faydası var söksünler.
Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Birde eğer emniyet kemeri takılı degilse otmuyor heralde aynı kolonumu kullanıyor ne anlamıs degilim.

Ynt: Park sensörü SORUNU!!!(YARDIM LÜTFEN)

her çeşit konuda servidler servisler servisler her taşın altında cıkıyor 31agryyy boş ver arkadaş sanayiye git adamgibi bir ustaya göster

Servisinizi değiştirin. Algılayıcılarda sorun var gibi. Park sensörü sizin engele yaklaştığınızı söyler vurduğunuzda başınızın etini yemez. :)

park sensörünün tamponda bulunan gözlerinde sorun vardır veya açıları düzgün değildir ayarlanması veya değişmesi gerekir servis neden anlamak istemiyor anlamış değilim gmtürkiyeye şikayette bulun servis hakkında ama şikayetten önce servise git ve şikayetin için iş formu açtır uygulamada kontrol sonrası sorun yok derlerse gm türkiyeye mail veya fax ile şikayette bulun yok uğraşamam dersen başka bir servise veya sanayide bir elektrikciye gitmen gerek

Tesekkürler iki farklı servise götürdüm 15.000 km bakımı geldi bu seferde Odak servise bıraktıgımda bir daha göstericem bakalım ne olucak

Park sensörü beyninde sorun olabilir.PDC beyinlerinde sorun olabilir.Kablolarda temassızlık oksitlenme vs olabilir.Genel bir baktırın bece.

Sözüm ona sensörleri kontrol etmişler hatta birtanesi yamuk duruyordu dediler umarım Odak sorunu cözücek.
En kötüsü servisin içine almadıkları için gerçekten bakıyorlarmı yoksa iki ileri iki geri yapıp bırakıyorlarmı bilemiyorum bu kadar zor birsey olmaması lazım.
Sonradan takılan uyduruk sensörler bile canavar gibi calışırkan bunun çalışmaması koyuyor acıkcası.

oakyol link' Alıntı:
Sözüm ona sensörleri kontrol etmişler hatta birtanesi yamuk duruyordu dediler umarım Odak sorunu cözücek.
En kötüsü servisin içine almadıkları için gerçekten bakıyorlarmı yoksa iki ileri iki geri yapıp bırakıyorlarmı bilemiyorum bu kadar zor birsey olmaması lazım.
Sonradan takılan uyduruk sensörler bile canavar gibi calışırkan bunun çalışmaması koyuyor acıkcası.

Aracınızın modeli nedir ? Sıkıntı tam olarak nereden kaynaklanıyor ? Geri vitese takınca sensörler hiç mi devreye girmiyor ?

2012 1.4t cosmo devreye giriyor ama bazende sanki park sensoru diye birsey yokmus gibi hic ses yok dokununca veya vuruncada son ses otuyor. Bu olay sadece geri park sensorlerinde oluyor on sorunsuz calisiyor.

oakyol link' Alıntı:
2012 1.4t cosmo devreye giriyor ama bazende sanki park sensoru diye birsey yokmus gibi hic ses yok dokununca veya vuruncada son ses otuyor. Bu olay sadece geri park sensorlerinde oluyor on sorunsuz calisiyor.
merhabalar size garip gelebilir ama sensör den ses çıkmadığı zaman sürücü tarafındaki kapı höparlörünü dikkatlice dinlerseniz radyonun sesininde çıkmadığını göreceksiniz  bana göre ya höparlörünüzde temassızlık var yada kapının aradaki hortum un içinden geçen kablo kopmuş temassızlık yapıyor saygılar

Geri