pas lekesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: pas lekesi

harunhoca link' Alıntı:
Benim araç zaten pas renginde olduğu için varsa da böyle bir durum ben fark etmiyorum dancee.. Ayrıca bazı leke veya kusurları görmemek için, aracıma dikkatli ve uzun uzun bakmamaya çalışıyorum, saç reklamında dediği gibi yıkıyorum çıkıyorum. Aksi takdirde yok burasında sürtünmeden metevellit leke var, yok burada kapı çarpmasından dolayı nokta göçme var, yok burasında çizik var, yok burasına top gelmesinden ötürü darbe var... mideme ağrılar girebiliyor... o nedenle yıkıyor,kuruluyor, uzaktan bir bakıp gidiyorum. Binerken de sadece lastikleri kontrol ediyorum, kaportaya bakmamaya özen gösteriyorum.
Helal olsun hocam, keşke herkes aynısını yapsa :) 4 lastik sağlamsa sıkıntı yok. Çizik vs. derinlere baktıkça derinleşiyor insan, hüzünleniyor, uzaklara dalıyor, o çizikler arasında kendi benliğindeki çizikleri görüyor :D :D :D

Aynısı bende vardı o pas lekelerının hemen plakanın ust tarafı bagajın altı yanı arac beyaz olunca cok bellı oluyordu sungere bıraz pasra surun ınce olanından saglam bır sekılde sılın hıcbırsey kalmıyoır

mucahitduran link' Alıntı:
Helal olsun hocam, keşke herkes aynısını yapsa :) 4 lastik sağlamsa sıkıntı yok. Çizik vs. derinlere baktıkça derinleşiyor insan, hüzünleniyor, uzaklara dalıyor, o çizikler arasında kendi benliğindeki çizikleri görüyor :D :D :D

Ah ah, Mücahit bir de bana sor her yıkamadan sonra iki saat inceleme,en güzelini de Harun hocam yapıyormuş..

cenko link' Alıntı:
Ah ah, Mücahit bir de bana sor her yıkamadan sonra iki saat inceleme,en güzelini de Harun hocam yapıyormuş..

Abi inceledikçe çizik, hare vs. görüyor insan :) o yüzden bakmamak lazım bir yerden sonra :)

Bakma da nereye kadar?  Zaman gelecek bakmasam da görülecek her şey.

harunhoca link' Alıntı:
Bakma da nereye kadar?  Zaman gelecek bakmasam da görülecek her şey.

Harun hocam,biz baka baka kafayı yiyeceğiz.Benim sedan gümüş gri yine biraz hata götürüyor,ya Mücahit ne yapsın, Mahagony Kahverengi, yıkanıp pırıl pırıl olunca o güneşin altındaki hareler,vah ki vah...

cenko link' Alıntı:
Harun hocam,biz baka baka kafayı yiyeceğiz.Benim sedan gümüş gri yine biraz hata götürüyor,ya Mücahit ne yapsın, Mahagony Kahverengi, yıkanıp pırıl pırıl olunca o güneşin altındaki hareler,vah ki vah...
Valla bakmaya kıyamıyorum normalde, kargaya yavrusu şahin göründüğü için bronz da bana sanki astraya en yakışan renk gibi geliyor, (hani komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesi tarzımız yok, hasedimiz yok, fesadımız yok, kendi malımızı beğeniyoruz fena mı?) Hal böyle olunca, yani çok beğenince öyle ince ince süzmek işime gelmiyor, çünkü araç bir yıldır trafikte ve ister istemez lekeler, sıçramalar, kusurlar oluyor. Aslında bi pasta cila zamanı gelmiş sanki, Allah'a şükür pasta cila ile çıkmayacak bir lekesi yok, şayet o zift atıklarının uzun süre çamurlukta kalmasından dolayı kalıcı iz bırakmadı ise.

Geri