Paspas altı döşemelere bira döküldü acil yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cekocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yediğim kul hakkı bana aittir, şehir içinde 60 hız limiti olan yerde bile 50 yi geçmeyen insanım sırf caddede liseler var diye. Uykusuzken araba sürmüyorum, bir kez dalgınlıkla kırmızıda geçmiştim hala içimdedir. Şehir içinde taciz eden magandalara misilleme yapmak harici kusurlu hareketim yok anlatmak istediğim, olup olacağı bir tampon eziğidir.1-2 ayda bir yaptığım yüksek hız denemelerini ise çok geniş ve boş yollarda yaparım, yüksek oranda kontrol bende olur. Alkollüyken 2-3 kez kaza yapıp yine de zil zurna araba sürenler tanıyorum, dayımın oğlu 2 kez alkollüyken kaza yaptı, ilkinde ağır sakatlandı, ikincisinde hayatını kaybetti. Dışarıdan bakınca konu dağıtmak olarak görünebilir ama ben fazladan hassas empati yapma gibi bir şeye sahibim, anlık olarak alkollü araba sürdüğümü ve sonuçlarını düşündüm, bir anlık da alkollü şöför sebebiyle ailemden birilerini kaybetmeyi düşündüm. Varsın ahali beni patavatsız yaygaracı olarak bilsin, ben içten olarak yaşamaktan yanayım. Hatam olduysa affola.

Bira Efes miydi? Efes'in kokusu daha pistir cunku içinde katkı maddeleri vardır. Sonuçta ıslak süngerle döşemeleri bol bol sileceksin her silişte süngeri temiz suyla durulaya durulaya ve güvenli bi yere çekip kapılar açık bekletebileceğin kadar bekleteceksin. Süngeri durularken hafif Arap Sabunu yedirebilirsin, birayı daha iyi alır ve Arap Sabunu köpük bırakmaz ancak gerçek arap sabunu olacak (jel kıvamında satılanlardan)

Temizleme sonrası Döşemeleri kurumaya bırakmadan önce kağıt kavlu ile üstten bastırarak ıslaklığı azalt, daha verimli kurur.

* Mert yazdığım yorum/eleştiri senin için değil herkes içindi.

* Konunun gereksiz yere uzamaması ve kardeşimizin daha fazla rencide olmaması için bu mesajdan itibaren konu harici yazılan bütün mesajları sileceğim. Sadece kardeşimizin öğrenmek istediği soruya cevap verecek olanlar mesaj yazarsa sevinirim.

Boş yorum yapmayin Arkadaşlar Adam çözüm için sizden yardim istemiş siz adama ders veriyorsunuz nasil iş bu ya.

Aspirin Döküp Nem'li bezle güzelce silin muhtemelen koku gidecektir.

Bilmiyorum tabi bu kadar gereksiz yorumdan sonra adam forum'dan bile kaçmiş olabilir ama biz yinede bildiğimizi paylaşalim.

Bira Efes miydi? Efes'in kokusu daha pistir cunku içinde katkı maddeleri vardır. Sonuçta ıslak süngerle döşemeleri bol bol sileceksin her silişte süngeri temiz suyla durulaya durulaya ve güvenli bi yere çekip kapılar açık bekletebileceğin kadar bekleteceksin. Süngeri durularken hafif Arap Sabunu yedirebilirsin, birayı daha iyi alır ve Arap Sabunu köpük bırakmaz ancak gerçek arap sabunu olacak (jel kıvamında satılanlardan)

Temizleme sonrası Döşemeleri kurumaya bırakmadan önce kağıt kavlu ile üstten bastırarak ıslaklığı azalt, daha verimli kurur.

Deneyim başka bişey abi guzel yere degınmıssın:rakir: :)
İzmir efes daha hafıf ama , angara efes agır oluyor ve acı :D Tuborg gold ıse kokusu cabuk cıkar hem ıcınde seker oranı da az ;)

Silip kuruduktan sonra yogun kıvamlı bir parfum , oto kokusu , glade gıbı urunlerden olay mahallıne dokebılırsın :) Ben olsam kavunlu Glade dökerdim oyle şeye böyle şey derdım bira kokusuna :D

Kambersiz düğün olmaz, ben geldim.

Efendim şimdi, alkollü araç kullanmak olmaz. Herkes ne halt ettiğini bilir. Yanlış olduğunu da bilir. Bu açıdan bakarsak arkadaşa yüklenmemek gerek.

Fakat dikkatli okursanız ilk mesajında alkol kullanımı ile ilgili olarak hiçbir şey yazmamış. Ne yanlış olduğu yazılı ne de pişman olduğu... Bir arkadaş tepki gösterdikten sonra pişmanlık yazılmış. Bu açıdan bakarsak yüklenilmesi çok normal. Sanki laf olsun diye pişmanlık belirtilmiş gibi oluyor.

Neyse konuya dönersek, bence su ve bez dışında bir şeye gerek yok. Silinecek, kuruyacak. Silinecek, kuruyacak. Mesele bu! Çeşitli kimyasallar olayı daha da beter hale sokacaktır. Sonuçta yağ değil pas değil. Silindi mi çıkacak bir şey...

Bira kokusunu gidermen için, önce sabunlu su ile temizle daha sonra kaloriferleri açıp aracını içini ısıt, buharlaşma olayını hızlandırmak için saç kurutma makinası da kullanabilirsin.Aracına bir adet koku verici ürünlerden de alırsan miss olur:))

Geri