Yediğim kul hakkı bana aittir, şehir içinde 60 hız limiti olan yerde bile 50 yi geçmeyen insanım sırf caddede liseler var diye. Uykusuzken araba sürmüyorum, bir kez dalgınlıkla kırmızıda geçmiştim hala içimdedir. Şehir içinde taciz eden magandalara misilleme yapmak harici kusurlu hareketim yok anlatmak istediğim, olup olacağı bir tampon eziğidir.1-2 ayda bir yaptığım yüksek hız denemelerini ise çok geniş ve boş yollarda yaparım, yüksek oranda kontrol bende olur. Alkollüyken 2-3 kez kaza yapıp yine de zil zurna araba sürenler tanıyorum, dayımın oğlu 2 kez alkollüyken kaza yaptı, ilkinde ağır sakatlandı, ikincisinde hayatını kaybetti. Dışarıdan bakınca konu dağıtmak olarak görünebilir ama ben fazladan hassas empati yapma gibi bir şeye sahibim, anlık olarak alkollü araba sürdüğümü ve sonuçlarını düşündüm, bir anlık da alkollü şöför sebebiyle ailemden birilerini kaybetmeyi düşündüm. Varsın ahali beni patavatsız yaygaracı olarak bilsin, ben içten olarak yaşamaktan yanayım. Hatam olduysa affola.