Paspasın kaymaması için ne yapmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araçta o zımbırtılardan yokki delik açsam ne olacak? ama şu cırt cırt işi kafama yattı. her köşeye ufak ufak kesip dikersem şu dikenli taraflarını bence bu iş olur :)
cırtcırtları iyi dikmek lazım 2 3 kişiden sonra dikişler esneyip açılacaktır.
Demek isteğim profesyonel dikiş işçiliği gerektirir.

benim aklıma gelende şu banyolarda kullanılan naylon kaydırmaz bezler var, paspasın altına kesip konabilir,tam sabitlemesede belki işinizi görür.

Son düzenleme:
ince pütürlü tabana yapışan paspasın üstüne kağıt tutuc klipslerle tutturuyorum

Hocam bu kaymayan plastik mikrofiberli parçalar var.Halıları kaydırmıyor... Onlardan da deneyebilirsin bilmiyorum çözüm olabilir mi?

yetkili servisten kış başında halı paspas aldım daha kullanamadım gerçi,delikleri mevcut ve o deliklerden geçerek tabana girecek plastik civatalar var..taktığımda kıpırdamayacak ve çok şık duracak eminim..

tek çözüm VELCO ;)

Cırt cırt en basit ve ucuz yol. Paspasın altına boylu boyunca bir ayakkabıcıda diktirin. Başka da bir şeye lüzum kalmaz sanırım. Ben de yaptıracağım, uzun zamandır düşünüyordum. Ama cırt cırtın da kalitelisi olması lazım. İki günde özelliğini kaybederse olmaz. Taban zaten halı olduğu için karşılık yaptırmaya da gerek yok.

Velcro olacak o :) bildigin cırt cırt
Velcro.jpg

bende aynı dertten muzdaribim konuyu takip ediyorum.

sabitleme aparatın olsa bile sadece sürücü tarafında oluyor.diğer 3 koltuğun paspası sürekli kayıyor tamamına kalıcı bir çözüm şart.

Geri