PASSAT mı A3 mÜ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

A3-2007 PASSAT 2007

• A3

Oy: 39 47.0%
  • PASSAT

Oy: 45 54.2%

• Kullanılan toplam oy
    83
  • Anket kapatılmış .
oda dogru mercedese binemeyen magandalar terch edebiliyor.

ama passatın kapısı açılınca içinde aile babası bi beyefendi çıkma ihtimali var.

a3 den inen efendi muhterem bi genç göremedim:)

oda dogru mercedese binemeyen magandalar terch edebiliyor.

ama passatın kapısı açılınca içinde aile babası bi beyefendi çıkma ihtimali var.

a3 den inen efendi muhterem bi genç göremedim:)

bunlar genelleme işte fazla takılmamak lazım zamanında 3 5 tro kullandı diye tigranında adı tro arabası kalmadı mı güzelim arabanın imaj yerlebir oldu :D

a3 kullanan çok hanımefendi insanlar beyfendi kişilikler biliyorum :D

araçlara kişilik verilebilir ancak "şu model araç şu tip insanların bindiği araçtır" gibi benzetmeler yakışık almaz, hele ki opelim.net üyelerimize hiç yakışmaz...

sınıflar farklı olsa da seçim yapmak oldukça zor, tabi bu iki modelin de alternatiflerini düşününce işler oldukça çıkmaza giriyor...

burada şu soru en başta geliyor... a3 ün kendi bünyesindeki kardeşi golf, passat ise a4 ile akraba... her markada olduğu gibi kardeşin donanımlısı abisine yakın fiyatlara satılmakta.. bazen baz donanımını bile geçebilmekte, bu durumda işlerin çözümü sizin isteklerinizin ne olduğunun altında yatıyor, konfora ve performansa yönelik güçlü bir kardeş mi yoksa bünyesindeki bazı özelliklerden yoksun bir abi mi?

A3 bence çok klas bir araç.Duruşu ,içi bambaşka.Kapısı bile kaliteyi hissettiriyor.Babam opeli ilk aldığımda sevmedi.sonradan ısındı.Ona kalsa a3 ü kapısına koymaz.Nerde bir vectra,407,passat görse"ne güzel araba ,bi de seninkine bak diyor :)"Passat ı o yüzden istiyorum...Yazın memlekete izne gittiğimde ailemle birlikte gidiyoruz heryere...bİZİMKİLER GENİŞ BİR ARABA İSTİYOR.Ama kız arkadaşımda passat alınsan seni terkederim diyor :P İlla A3 olaacak diyor.Ne yapcam bilmiyorum. :)

Maganda arabası densede passat sakin kullanım kaliteli boya koruma ile saygı duyulan bir araba. Zaten magandalarında passatları yok genellikle babalarının arabası ile ayılık yapan tipler.

Ama kız arkadaşımda passat alınsan seni terkederim diyor :P İlla A3 olaacak diyor.Ne yapcam bilmiyorum. :)

Sırf bu nedenle kız arkadaşını terk et Passat al.

başkanım yapma :) gaza getirme :):)

Kızlar gelip geçicidir. Aldanma çocuksun mahsun yüzüne :D

Ezgene, daha karar veremedin mi? A3 ile PASSAT arasında gidip gelmen bile yanlış be abi.

Passat'a bin. Ondan sonraki arabanda Passat olacak. Belki delilik yapıp, A6 veya S60'a falan geçersin.

abi kafanda 2 araç olması güzel.. bence 2sinde de en düşük km en yüksek model olarak kovala.. bende şuan 2.el araç bakıyorum ablam için yani acaip bir piyasa var.. git abi incele bak pazarlıgını yap et.. sakın bekleyip 1 ay sonra 1 hafta içinde halletme calışma..

Geri