passata xenon

emirhan1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2003 1.8t pasatıma xenon yaptırmak istyorum ban yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar 2003 1.8t pasatıma xenon yaptırmak istyorum ban yardımcı olursanız sevinirim.

Ampul ebatınıza göre ister netten isterseniz ne tuning shoplardan xenon kiti alıp montajını yapabilirsiniz...
Biras görsellik olsun derseniz aynı zamanda da netlik olsun isterseniz bana kalırsa 8ooo K, sadece netlik olsun isterseniz de 6ooo K tavsiye edebilirim...:cool:

fiyat olarak ve marka olarak yardım istiyorum 8000lik taktırıcam monza iyi diyolar.

bende de 2003 passat var emirhan; ne kadar istiyorlar o dediğin kite?? arıza ışığı yakmayacağına dair garantileri varmı??

sakın kendin takmaya çalışma başın ağrır aldığın yer taksın muhakkak aldığın yer aynı zamanda sürekli xenon takan bir oto elektrik ustası olsun..semt olarak nerdesin yardımcı olayım

autoshop ta takıyolar 250 tl problem yaşatmıyomuş adam hep takıyomuş passatlara

Arkadaşım doğru söylüyor sakın kendın takmaya calışma zor bi iş 8000K tavsıye ederim zaten her xenon farın kendıne ait motoru war kocaelide 8000k 190 TL ve 2 yıl garantili... Arıza ışığıda yanmıyor bende taktırdım 1 sene oldu VW marka caddy'de war bızde ona taktırdım hiçbi sorunla karşılaşmadım ve gayette güzel...saygılarla

Son düzenleme:
bende de 2003 passat var emirhan; ne kadar istiyorlar o dediğin kite?? arıza ışığı yakmayacağına dair garantileri varmı??

ben shild marka taktırdım japon malı 6000k lık gece valla acayip aydınlatıyo hiçbir problemde yok.koç gibi:))

6000k NetLik açısından Cok iyidir 8000k GörseL bakımdan iyidir cok fazla ısık yayar ama ben 6000k alıcam yakın bi zamanda fazlada bilgim yok duyduklarım bunlar alıcagım zaman 6000k alıcam ama :D

Geri