pasta+cila 200 tl dediler yavvv

nurettinyasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
izmir stadyum metro durağının yanında opel servisi var İsmail abi onun kaportacisina sorduk pasta cila 200 lira olur dedi yav

bide ayda 1-2 defa cilala arabayı dedi pamuklar sür sonra pamukla kurula dedi :S

bu kadarda pahalımı ya ben 100-150 arası sanıyordum :((

El emeği var işin için de , isterseniz birde sonax'a felan uğrayın .

Valla ben adamların ne yaptıklarını başında bekledim gördüm, hakikaten işini iyi yapan bir yer o parayı hakediyor, el emeği ile 3 kişi 7 saat uğraştı. Kendin yapmak istersen bile sırf malzemeleri 50 TL civarı tutar. Ucuza yapan yerler vardır tabiki ama hangi ürünü kullanıyorlar? Forumda araştırın, en iyi ürün hangisi, nerden bulunur hepsi yazıyor. Kolay gelsin.

İmkan varsa kendiniz yapın.İstediği kadar usta olsun sizin aracınızla sizden daha iyi ilgilenmez :) Ben ilk denememde hareleri %90 cizikleri (çok değin değil tabi) %70 almıştım. :) Birde pastadan sonra koruyucu bir ürün mutlaka kullanın ;)

İzmir otoking 150 TL fiyat verdi.

Arkadaşlar kullanılan malzemeler aşağı yukarı aynı.3m ve meguiars biraz daha üst.Ama daha kalitelileride yok değil.Demek istediğim önemli olan polisaj burda yani ustalık...

200 lira çok fazla normalde üst düzey servislerde bile okadar fiyat vermiyorlar sanayide iyi bir boyacıya 100 liraya aynı işlemi yaptırabilirsiniz..

Kil + Auto GLYM SRP + collinite 915 . Bunları yapın gerisi tamamdır. SRP yi kaç kat atarsanız o kadar kapatıyor çizikleri. (DErin çizik yöksa.)

Kendiniz denemeyin bence ben bundan onceki arabama yaptim gölgede ve bolca pamukla..ama bir süre sonra iz olmaya başladı kapı kollarI bembeyaz kaldı.tecrübelerim yapmamanızı tavsiye ediyor..200 tl cok değil.egerki cok sık yıkanmazsa size 4 ay 5 ay gider ki bu harika bir süre..

200 lira pasta cila işi için çok pahalı yav :S

Geri