pasta+cila 200 tl dediler yavvv

İzmir otoking 150 TL fiyat verdi.

Merhaba bende aracıma boya koruma ve pasta cila işlemi yaptırmak istiyorum autoking profesyonel gibi durmakta telefonda fiyat belirtmiyorlar sitelerinde 3 farklı koruma tipi mevcut

Boya Mükemmelleştirme1 (PP-1)

DIAMOND Ultra Boya Koruma (PP-2)

Boya Mükemmelleştirme ve DIAMOND Ultra Boya Koruma (PP-3)

Bu verdiğiniz fiyat hangi tip koruma için ?

Ayrıca yardımcı olabilecek arkadaş var ise önerilerini bekliyorum 150 tl civarı boya korum ve pasta cila ( hafif çizikler için) yapan işçiliği güzel bir yer varmı ?

Son düzenleme:
Hangi paket olduğunu bilmiyorum, ben 22 senelik aracıma pasta cila yaptıracağım, kaça olur dedim 150 TL dediler. Verilen fiyat klasik pasta cila için olmalı.

bende rızede sordum sonax 300 dıger otoyıkamacılar 250 den assagı olmaz dedıler bende o sınırle polısaj makınası aldım ılk attıgımda hareledım arabayı ama 3 ay sonra tekrar attıgımda cok guzel oldu bırde su var ınsan kendı yapınca daha buyuk bır haz duyuyo araca baktıkca tavsıyem korkmadan vede fazla bastırmadan kendınız deneyın polısaj makınası orta hallı 130 lıra cıvarında

pasta-cila 200 tl diyince pahalı geliyor, süslü tarifi olup cıncıklı tabelası olunca 500 tl ucuz görünüyor.

yapılan işe + kullanılan malzemeye göre değişir sonuçta. işin içinde emek olunca herkesin fiyatı değişebiliyor. her usta aynı işi aynı paraya yapmıyor. ben kendim yapıyorum, varsa merakınız niyetiniz uğraşın ama 1 kere yapıp malzemeleri kenarda çürütecekseniz hiç uğraşmayın, işçiliğine güvendiğiniz biyere yaptırın. 1 makine 2 ped almakla bitmiyor.

köksal abi hatırlıyorsan zamanında sana mesaj atmıştım abi ben polisaj yapmak istiyorum makinasız ne yapmam gereli diye sende sağolsun o zaman anlamadığım ürünleri sıralamıştın :D abi ben az çok bu işi çözdüm hatta orta al bi pastayla baya boya lekelerini çıkardım 3m kil ve wax aldım "çeyizi" daha da düzücem neyse babamla karar verdik boyacıya gitmektense kendimiz yapmak istiyoruz (sadece ben babam sadece mikrofiber bezle son parlatmayı yapar :D ) tek korkum boya yakmak onun dışında iyi bir şekilde dalarım arabaya şu boya yakmama olayını bana anlatır mısın abi birde şu ürünleri bir daha sıralarsan sevinirim özellikle "pasta"
edit: araba da haddinden fazla hare var çizik çok bunu da göz önünde bulundurursan sevinirim ayna görüntüsü istiyorum araba Beyaz

Son düzenleme:
sametcim makineyle 1800-2000 devri geçmezsen boyayı yakmak çok çok zordur. yumuşak sünger ped ve ince pasta kullanıyorsan hiç bişey olmaz. dikkat edeceğin şey kıvrımlı kısımlarda boya her zaman daha ince olur. ayna, kapı kolu ve kaportanın kenar kısımlarında daha nazik ve düşük devir çalışmalısın. nette polishing car diye bolca video var hatta alttaki konumda da kısa bir video mevcut.

tatilde kuzenin aracına yaptığım uygulama, ayrı başlık açmayayım

http://detailingturkey.net/showthread.php?t=21909

çok teşekkür ederim abi yakın zaman da malzemeleri toparlayıp bende yapıcam

Geri