sizin o dediğiniz ürünü biliyorum. o ürün zamanla lastiğin içindede donabiliyor. bu üründe ise lastik içinde ince bir film tabakası oluşturuyor. yani içten yapılan komple elastik bir yama gibi düşünün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin o dediğiniz ürünü biliyorum. o ürün zamanla lastiğin içindede donabiliyor. bu üründe ise lastik içinde ince bir film tabakası oluşturuyor. yani içten yapılan komple elastik bir yama gibi düşünün.
Özellikle önden çekişli araçlarda ağırlığın büyük kısmı ön tarafta. Arka sanki boş duruyor. Bir ara bende düşündüm yedek lastik yerine tamir spreyi alayım diye. Ama sonra tekrar düşününce yedek lastiğide bagajdan çıkarırsam arka taraf biraz daha hafifleyecek, vazgeçtim
Ne kadar hafifleyecek ki? Sanırım 10 KG fark etmez. Yer kaplamasa çıkarmam ama kocaman lastik ya.
Devir ekonomi devri Serkan kardeşim ne kadar az yük o kadar az yakıt hehehehehe desem de inanma
Ben birazda yer açılsın derdindeyim. Yer yok çünkü kocaman araç ama yer sıkıntısı çok fazla bu gidiş ile minibüs alacağım