Ynt: pazartesiye kadar vaktim var acilll yardım
Bence renkte çok güzel.
Kaçırmayın bu fırsatı okkk
Bence renkte çok güzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet buyduMeRt link' Alıntı:Bence renkte çok güzel.
şu anda zaten zam var ve beyaz ellerınde yok gelcek fıyat artcak dıyo yanı 45 degl 47 de zor alcam gıbıvehicle_dynamics link' Alıntı:Sıfır araba almanın avantajlarından biri istediğiniz donanım ve renk seçeneğine sahip olabiliyor olmanız.
Eğer renk konusunda hassas iseniz, zam olsa da fazla etkilenmem diyorsanız o kadar para verip aldığınız aracınızın herşeyi ile istediğiniz gibi olmasını tavsiye ederim.Sonradan istediğiniz renk bir aracı trafikte gördüğünüzde içiniz cız edecekse almayın.
Ben istediğimi aldım, olmasa almazdım.
sportla cosmo arsında en buyuk fark afl far sıstemı oda olmasa da olur gece pek bınmıyorum zaten sport da donanım olarak dolu bır arac konu renk secenegı yanı, faturayı satıs sayısına ulsamak ıcın kendı bayı para verıp kestıklerını soyledı bılmem ne derce dogrujetxjet link' Alıntı:Suanun fiyatlarini bilmiyorum bu yuzden fiyat icin uygun veya degil diyemiecegim fakat acik bir tavsiye size;
Karter korumayi cok buyuk bir iyilik yapmislar gibi gormeyin,
Aracta orjinal cam filmi derken bu arabaya birisi icin anlasmislar demekki daha onceden ki dediginiz gibi faturada kesmisler.
Paspas dedigini dandik bir paspas veriyorlar.
Bakin iyice arastirmadan sport cosmo farklarini kesinlikle sport arac almayin.
Cogu kisinin bin pisman oldugunu size temenni edebilirim sport aldiklari icin.
Saygilar
omerfaruk link' Alıntı:sportla cosmo arsında en buyuk fark afl far sıstemı oda olmasa da olur gece pek bınmıyorum zaten sport da donanım olarak dolu bır arac konu renk secenegı yanı, faturayı satıs sayısına ulsamak ıcın kendı bayı para verıp kestıklerını soyledı bılmem ne derce dogru
karter koruma yok arbada alırsam bana verirken takılcak ama cam fılmı ar dedıgın gıbı soruyum onujetxjet link' Alıntı:Sevgili omerfaruk
İnanin suraya cosmo yerine sport secip pisman olanlar diye bir baslik acilsa emin olun bu sayi 10larca olacaktir.
Alarm
Katlanan dikiz aynalari
Afl far sistemi
Yari deri koltuklar
İc aydinlatmalar
Orta konsol kaplamasi
vs vs tarzi uygulamar ciddi maliyet ve estetiklik katan seyler.
Bu kadar acele etmenize gerek yok istediginiz renk donanim olmadan arac almaya aceleye gerek yok.
Siz o bayiye bir sorar misiniz satis danismani kendi keyfine gore mi film cekmis??
Arabayi o sekilde begenmemisler mi?
Cam filn + karter koruma isler kesinlestikten sonra yapilan uygulamalardir.
yani bayide duran arabaya ne film ne karter yaparlar..