pembe corsacılar buraya!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaniss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaniss

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkdaslar forumda bır cok kısının benımle aynı goruste oldugunu dusunerek bu konuyu actım . her foruma gırdıgımde astracılar asagı vectracılar yukarı yazılarını okumaktan sıkıldım. zten acılan konularda mesaj sayılar 35.000 falan olmus ınsan aracıyla ılgılı bır sorun oldugunda gırıp bılgı bulamıyor sunlara bır son verelım lutfennn....

+1
Forum biraz karışık o konuda gerçekten..Üye otomobilleri bölümünde aracımı yayınlamak istiyordum..Ancak baktım grup oluşturmak amacıyla açılan konular var yine aynı bölümde kişisel aracı yayınlamak için açılan konular var.. Anlamış değilim bu durumu..

cok haklısınız benım bılıdıgım uye otomobıllerı bolumunde uyeler araclarının resımlerını koyarlar ve tanıtırlar falan fakat forumda astracılar buraya combacılar suraya vectracılar buraya artık bıde renk belırtılmeye baslanmıs su renkte olanlar buraya arkdaslar desteklerınızı beklıyorum

Ya bunda pek desteklenecek birşey yok görünen köy klavuz istemez..Açıkçası forum yöneticilerinin bir düzenleme yapması gerekir diye düşünüyorum..
Saygılar

aynı tarzda 2 tane benzer konu var.. okadar yazdık ettik, yönetimden olumlu yanıt çıkmadı, aksine uğraşmaya gerek duyulmadığını, bu tarz konu başlıklarının benimsendiği, üstü kapalı bir vaziyette söylendi..

diyecek söz yok, destekliyorum ancak yönetim bu konuyada sıcak bakmaz...

bende acacam beyaz astra g elegance sedan 1.6 ecotech manuel olanlar :D

konularda mesajlaşan, sohbet eden,güncel sorunlarını meraklarını paylaşan katılımcılarla online da olsa arkadaşlık kuran, bi kısmıyla yüzyüze de görüşen epeyce üye olduğunu dikkate alırsak yönetimin tutumunda çoğunluk görüşnün ön planda olabileceğini düşünebiliriz.
scrollu biraz aşağı çekip yetmezse 2. 3. sayfalara ilerlemek o kadar da zor olmasa gerek yeni konular için.

Artık 3 kapılılar buraya, beş kapılılar şuraya diye yeni bölümler de açılır.

Geri