pembe corsacılar buraya!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaniss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konularda mesajlaşan, sohbet eden,güncel sorunlarını meraklarını paylaşan katılımcılarla online da olsa arkadaşlık kuran, bi kısmıyla yüzyüze de görüşen epeyce üye olduğunu dikkate alırsak yönetimin tutumunda çoğunluk görüşnün ön planda olabileceğini düşünebiliriz.
scrollu biraz aşağı çekip yetmezse 2. 3. sayfalara ilerlemek o kadar da zor olmasa gerek yeni konular için.
abı sen kımden yanasın anlayamadım ya :P

heeh :)
o dediğin konulardan birinde ben de uzuun zamandır yazışan üyelerden biriyim :)

ama objektif bakmak istiyorum, hem yönetim hem sizin gibi rahatsız olanlar hem de bizim gibi yazışanlar açısından.

yanlış başlıklarda olduğu konusunda hemfikirim sizle, laf lafı açıyor gibi bi bölüme taşınması en uygun çözüm diye düşünüyorum

ne şiş yansın ne kebap :D:D

yasin bi de off topi yapim, bu arada iyice silivrili oldum, sahil taraftan ev alıp yerleştim
beklerim yolunuz düşerse :)

rengim pembe değil ama bana da yer vardır heralde :D
güzel bir konu olmuş tüm pembe corsacılara hayırlı uğurlu olsun :D
düşüncenizi sonuna kadar destekliyorum ben de bu tarz konu başlıklarının sohbet vb. bölümlerde olması taraftarıyım...

O zaman beni kabul etmezsiniz şimdi :D:D

Ama Yasin haklı bu konuda forum modellere göre bölümlendirilse.

arkdaslar zten forumda en altta astra bolumu corsa bolumu dıye yerler var gerek bıle yok konu kalabalıgna ya

yasin,
siyah beyaz corsasını fotoğraflarken kaputun üstüne gölgesi düşenler diye bi konu aç bence :D
direk gölgesi sanıyodum fotoyu çekenin gölgesiymiş :D

gerçekten de direk gibi adamdır ceken pek fark yok :)) yakında yep yenı konularla karsınızda olucam :)

:D:D gölgeden belli :D

Geri