pembe corsacılar buraya!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaniss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaniss

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkdaslar forumda bır cok kısının benımle aynı goruste oldugunu dusunerek bu konuyu actım . her foruma gırdıgımde astracılar asagı vectracılar yukarı yazılarını okumaktan sıkıldım. zten acılan konularda mesaj sayılar 35.000 falan olmus ınsan aracıyla ılgılı bır sorun oldugunda gırıp bılgı bulamıyor sunlara bır son verelım lutfennn....

bende başlığı gördüğümde direk bi bu konu eksikti dedim :D katılıyorum size boş sohbetlerin değil de daha çok faydalı konuların olduğu yerler olmalı...millet bu başlıklar altında birbirine hal hatır soruyo...

Araçların türüne motoruna göre ayrı konular altında paylaşımlar yapılmasımı yoğunluğa ve dolayısıyla bilginin bulunamamasına neden oluyor diyorsunuz doğrumu anladım? eğer evet iise bence bu gerekli gls corsa ile 1.2 corsa arasnda bir fark yokmu? yani değişmiyorumu soruları ve cvpları?

Araçların türüne motoruna göre ayrı konular altında paylaşımlar yapılmasımı yoğunluğa ve dolayısıyla bilginin bulunamamasına neden oluyor diyorsunuz doğrumu anladım? eğer evet iise bence bu gerekli gls corsa ile 1.2 corsa arasnda bir fark yokmu? yani değişmiyorumu soruları ve cvpları?
eger bır sorununuz varsa konu acarsınız ve tum opelim sakınlerı sıze en guzel sekılde yardımcı olurlar. ılla corsa 1.2 motora bınen bundan anlıyor sıze yardımcı olbılır dıye bısey yok. mesela sızın aracınızla ılgılı bır sorununz var ıse sız bunu corsacılar baslıgı altında yazıyorsunuz ve suan mesaj saysıı 2942 ve ben hıc bır zamn gırıp okumuyorum sızede yardımcı olamıyorum dolayısıyla. bunların harıcınde opelcıler suraya astracılar buraya gıbı bır konunun uye otomobıllerı kısmında ne aradıgını ogrenbeılırmıyım :=)

bunların harıcınde opelcıler suraya astracılar buraya gıbı bır konunun uye otomobıllerı kısmında ne aradıgını ogrenbeılırmıyım :=)

Evet o külliyen hata zaten ;) diğer konuda haklısın mesaj kirliliği oluşuyor ve soru ile cevap kavuşamıyor doğru :)

Geri